Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Casa Regală a Marii Britanii ține prima pagina a ziarelor de scandal: Regina a cerut un 'acord Megxit' în 72 de ore

Publicat:

le-a cerut Prințului Harry și soției acestuia, sa ajunga la un acord cu privind renunțarea lor la privilegiile regale, proces etichetat de presa din insula drept ”Megxit”, potrivit Mediafax.

a II-a, in varsta de 93 de ani, iși formuleaza cererea cu cateva zile inaintea primei apariții publice a Prințului Harry, dupa anunțul privind retragerea cuplului dintre figurile de prim-plan ale familiei regale, noteaza .

In urma mai multor consultari, Regina a cerut reprezentanților sai ”sa transforme criza intr-o…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Britanicii nu vor ca prințul Harry sa se intoarca pentru a-și asuma indatoriri regale dupa anunțul despre Prințesa Kate

13:00, 25.03.2024 - Prințului Harry i se cere sa stea departe de Marea Britanie. Rezultatele unui sondaj realizat de Express.co.uk dezvaluie raspunsurile britanicilor la intrebarea daca prințul Harry ar trebui sa se intoarca in Marea Britanie și sa iși asume indatoriri regale

Prima reacție a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer: „Speram ca...”

12:01, 23.03.2024 - Printul Harry si Meghan Markle au avut o prima reactie, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer. Mai multe vedete internaționale, dar nu numai, au transmis mesaje de susținere pentru Prințesa de Wales. Iata ce au spus cei doi pentru cumnata lor!

Cea mai recenta umilința a Palatului Buckingham pentru printul Harry si Meghan Markle. Au devenit istorie

22:40, 19.03.2024 - Profilurile lui Meghan și Harry au fost eliminate de pe site-ul Palatului Buckingham și apoi transformate intr-o secțiune comuna. Biografiile extinse ale Prințului Harry și Meghan Markle au fost inițial eliminate de pe site-ul Palatului Buckingham și ulterior actualizate și inlocuite cu o secțiune comuna…

EVENIMENT TRAGIC Membru al familiei regale britanice, mort la 45 de ani

14:40, 28.02.2024 - Intr-o declarație, Palatul Buckingham anunța faptul ca, Thomas Kingston, soțul lui Lady Gabrielle Kingston, a murit la varsta de 45 de ani. The post EVENIMENT TRAGIC Membru al familiei regale britanice, mort la 45 de ani first appeared on Informatia Zilei .

Ce se va intampla daca starea de sanatate a regelui Charles se va agrava. Scenariile luate in calcul de Palatul Buckingham: de la abdicare la Regency Act 

14:46, 06.02.2024 - Ce se va intampla daca starea de sanatate a regelui Charles se va agrava? Acesta a fost diagnosticat cu cancer in timpul operației de prostata. Comunicatul Palatului Buckingham nu a intat in detalii despre tipul afecțiunii sau stadiul acestei. Casa Regala nu a oferit detalii cu privire la forma de cancer…

Diagnosticul socant al regelui Charles al III-lea, pe prima pagina a ziarelor britanice: „Soarta familiei regale s-a schimbat”

13:10, 06.02.2024 - "Am cancer", "Socul cancerului" si "Regele are cancer": portretul regelui Charles al III-lea a fost tiparit marti pe primele pagini ale tuturor ziarelor britanice, semn al socului provocat de anuntul privind boala cu care a fost diagnosticat monarhul in varsta de 75 de ani, informeaza AFP.

Regele Charles are cancer

20:10, 05.02.2024 - Regele Charles al Marii Britanii a fost diagnosticat cu o forma de cancer, a anunțat, luni seara, Palatul Buckingham, relateaza BBC. Casa Regala britanica a precizat ca nu este vorba de cancer la prostata, dar ca boala a fost descoperita in timpul tratamentului recent pentru prostata marita.


Ce parere ai despre aceasta stire?