Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Casa lui Ioan Suciu, corifeu al Marii Uniri, a fost renovată. Cea a lui Ștefan Cicio Pop pe când?

Publicat:

Un important imobil pentru istoria locala, dar și naționala, a fost renovat recent. Cladirea situata pe Bulevardul Revoluției nr. 63 nu se remarca printr-o arhitectura... The post Casa lui , corifeu al , a fost renovata. Cea a lui Ștefan Cicio Pop pe cand? appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un granit – oglinda a ceea ce suntem

10:35, 27.04.2024 - Inlocuirea vechiului pavaj de pe Bulevardul Revoluției cu placi de granit a dus la un soi de epifanie in mintea mea, una insa extrem de... The post Un granit – oglinda a ceea ce suntem appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Parcarea de pe bulevard, zona Ziridava, va fi inchisa saptamana viitoare

09:46, 27.04.2024 - Primaria municipiului Arad atenționeaza șoferii ca saptamana viitoare va fi inchisa o porțiune din parcarea mediana de pe Bulevardul Revoluției, in zona Ziridava, intrucat va... The post Parcarea de pe bulevard, zona Ziridava, va fi inchisa saptamana viitoare appeared first on Special Arad · ultimele…

Un pacient s-a cocoțat pe acoperișul Secției de Psihiatrie | Video

12:40, 16.04.2024 - Forfota mare pe strada Ștefan Cicio Pop, in aceasta dimineața, cand un barbat s-a urcat pe acoperișul Secției de Psihiatrie din cadrul SCJU Arad. Acesta... The post Un pacient s-a cocoțat pe acoperișul Secției de Psihiatrie | Video appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Carpeli de mantuiala pe casa simbol a lui Ștefan Cicio Pop

15:15, 12.04.2024 - La cat de paraginite au fost numeroase cladiri istorice din municipiu, oamenii au ajuns sa se bucure la simplul vaz ca cineva da o spoiala... The post Carpeli de mantuiala pe casa simbol a lui Ștefan Cicio Pop appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Nici anul 2024 nu-i cu noroc pentru cladirea Clubului Voința

08:06, 05.04.2024 - Dupa ce ani de zile a fost lasata de izbeliște, avand situația juridica neclara, anul 2021 parea sa fie cu noroc pentru cladirea Clubului Voința,... The post Nici anul 2024 nu-i cu noroc pentru cladirea Clubului Voința appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Cladirea unui fost cinematograf din Galați, renovata. Va fi transformata in teatru pentru copii și tineret

13:10, 15.03.2024 - Vechea cladire a fostului cinematograf Țiglina din Galați va fi renovata și va primi o noua utilitate pentru comunitate. Municipalitatea a reușit preluarea imobilului de la RADEF și a lansat in licitație contractul pentru lucrari.

Un nou termen-promisiune de finalizare a lucrarilor la blocul 26-38 de pe Bulevardul Revoluției | Galerie foto

17:20, 20.02.2024 - Locatarii din blocul cu numarul 26-38 de pe Bulevardul Revoluției, in șantier de peste 3 ani, au acum o noua promisiune pentru finalizarea lucrarilor, deși... The post Un nou termen-promisiune de finalizare a lucrarilor la blocul 26-38 de pe Bulevardul Revoluției | Galerie foto appeared first on Special…

FOTO! Secția „Ingrijiri Paliative” de la Spitalul Județean de Urgența Bacau a fost mutata in cladirea recent renovata

10:06, 14.02.2024 - Secția „Ingrijiri Paliative” din cadrul Spitalului Județean de Urgența Bacau a fost mutata in cladirea renovata și modernizata prin proiectul „Reparații capitale, amenajare, extindere și reabilitare termica cladire Spital Vechi – Spitalului Județean Bacau”, finanțat de Compania Naționala de Investiții…


Ce parere ai despre aceasta stire?