Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Casa Auto a dezvăluit în weekend Noul Honda CR-V, a 5-a generaţie a celui mai bine vândut SUV din lume

Publicat:

au avut parte de o intalnire speciala cu Noul CR-V, descoperind in premiera noutatile aduse de a 5-a generatie a modelului, intr-o atmosfera cu specific japonez, pentru a celebra revenirea productiei modelului in tara de origine, Japonia. Cei care au testat deja Noul CR-V au remarcat multitudinea de dotari standard care aduc mai mult confort, design-ul imbunatatit si spatiozitatea – aceasta generatie fiind prima din istorie confi (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic, John Jacob Astor, vandut la licitatie pentru o suma record

16:40, 29.04.2024 - Un ceas de aur gasit impreuna cu corpul celui mai bogat pasager al vasului Titanic a fost vandut sambata la licitatie cu 1,175 milioane de lire sterline (1,37 milioane de euro), un record pentru un obiect legat de celebra nava, potrivit casei de licitatii, scrie AFP, citat de digi24.ro .

CEAS SCOS LA LICITAȚIE Un ceas aparținand celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vandut la o licitație

11:20, 29.04.2024 - Un ceas de aur gasit impreuna cu corpul celui mai bogat pasager al vasului Titanic a fost vandut sambata la licitatie cu 1,175 milioane de lire sterline (1,37 milioane de euro), un record pentru un obiect legat de celebra nava, potrivit casei de licitatii britanice Henry Aldridge & Son, scrie AFP. The…

Suma amețitoare cu care a fost vandut ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic

07:05, 28.04.2024 - Un ceas de aur gasit la cel mai bogat pasager de pe Titanic a fost vandut, sambata, la licitatie cu 1,175 milioane de lire sterline (1,37 milioane de euro), un record pentru un obiect legat de celebrul vas, potrivit casei de licitatii britanice Henry Aldridge & Son, relateaza AFP, citat de news.ro.

Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic, vandut cu peste 1 milion de euro

06:30, 28.04.2024 - Un ceas de aur gasit impreuna cu corpul celui mai bogat pasager al vasului Titanic a fost vandut sambata la licitatie cu 1,175 milioane de lire sterline (1,37 milioane de euro), un record pentru un obiect legat de celebra nava, potrivit casei de licitatii britanice Henry Aldridge & Son. Conform AFP,…

Japonia a aprobat exportul de avioane de vanatoare de noua generatie

12:45, 15.03.2024 - Partidele aflate la putere in Japonia au convenit vineri sa aprobe exportul de avioane de vanatoare de noua generatie dezvoltate impreuna cu Regatul Unit si Italia, o noua relaxare a regulilor stricte privind transferul de echipamente militare din arhipelagul nipon, informeaza AFP, potrivit Agerpres.…

Oamenii de știința din Japonia au realizat un experiment și au dezvaluit cum sa devii mai deștept in 3 minute

05:11, 18.02.2024 - Un studiu realizat de specialiști de la Universitatea Tsukuba din Japonia face lumina in ceea ce privește relația dintre muzica și activitatea de mișcare și funcția creierului. Rezultatele, publicate in revista IBRO Neuroscience, indica faptul ca doar citeva minute de dans pe muzica ritmata pot imbunatați…

Șase obiceiuri banale care prelungesc viața. A fost dezvaluit secretul longevitațiii: „Este cel mai la indemana medicament miraculos”

14:50, 13.02.2024 - Cei mai mulți dintre noi doresc sa traiasca o viața lunga și sanatoasa, dar in anumite zone ale lumii, oamenii traiesc in medie mult mai mult decat alții. Cercetarile arata ca oamenii din Japonia traiesc cel mai mult in medie, urmați de locuitorii Suediei și Norvegiei.

Cercetatorii au descoperit ca plantele „vorbesc” și au dezvaluit și modul inedit prin care o fac: „Se avertizeaza reciproc”

23:55, 04.02.2024 - Oamenii de știința din Japonia au descoperit ca plantele comunica intre ele și au explicat și cum se intampla acest lucru. Ei cred ca ele se avertizeaza reciproc atunci cand simt ca exista un pericol in apropiere, transmite Insider.


Ce parere ai despre aceasta stire?