Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carmen Harra, poveste la indigo cu Anca Pandrea! Clarvăzătoarea vorbeşte zilnic cu soţul mort, care o vizitează

Publicat:

a trait o frumoasa poveste de dragoste cu Virgil, tatal copiilor ei. Moartea barbatului a lasat-o cu sufletul gol, însa spune ca nu simte ca l-a pierdut total caci fostul ei partener o viziteaza zilnic si-i vorbeste.

a acordat un inteviu telefoni emisiunii "Agentul VIP" în cadrul careia a vorbit despre legatura sufleteasca puternica pe care o are cu sotul ei mort. Clarvazatoarea a spus ca barbatul îi vorbeste zilnic, îi transmite mesaje si chiar o viziteaza.

"La înmormântarea tatalui meu, am avut o premonitie…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie are o poveste de viata incredibila. S-a folosit de o eroare si a divortat de sotul ei de 11 ori. A vrut și a 12-a oara, dar judecatorul a refuzat

06:05, 11.04.2024 - Femeia s-a folosit de o eroare dintr-o lege si a divortat de sotul ei de 11 ori. A vrut s-o faca si a 12-a oara, dar judecatorii au considerat ca a profitat destul.Potrivit Krone, o femeie din Austria a carei identitate nu a fost dezvaluita, a ramas vaduva in 1981, prin divort.

Banc: „Soțul gelos iși suna zilnic soția și o intreaba unde este”. Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

10:05, 07.04.2024 - Ziua buna se cunoaște de dimineața, de aceea vrem sa iți aducem zambetul pe buze, așa ca, in randurile de mai jos iți prezentam cele mai tari bancuri. Iata ce glume poți sa impartașești cu cei dragi.

Adrian Schiller a murit „subit” la 60 de ani

11:10, 05.04.2024 - Actorul Adrian Schiller a murit „subit” la varsta de 60 de ani, a confirmat agentul sau. Actorul britanic a fost cel mai bine cunoscut pentru rolul unui bogat in serialul istoric Netflix „The Last Kingdom“ și al administratorului Cornelius Penge in drama regala ITV „Victoria“, informeaza BBC. Intr-o…

Momente grele pentru mama lui Gabi Stangau. S-au implinit șase saptamani de la moartea violonistului, dar și șase ani de cand și-a pierdut soțul: „Cui m-ați lasat...” / FOTO

21:45, 28.03.2024 - Familia lui Gabi Stangau trece prin momente cumplite. Au trecut șase saptamani de cand violonistul a murit, in urma accidentului de ATV. De curand, s-au implinit și șase ani de cand tatal lui s-a stins din viața. Mama lui Gabi Stangau este copleșita de durere.

O rusoaica si sotul ei neamt au fost arestati pentru uciderea a doua refugiate ucrainene si rapirea unui bebelus

21:30, 20.03.2024 - Pe 7 martie, pe malul raului Rin in Hockenheim, Germania, a fost descoperita moarta o refugiata ucraineana in varsta de 27 de ani, care anterior fusese data disparuta. Moartea ei a dat nastere multor speculatii.

Ioan Oltean acuza DNA ca ar fi jucat un rol in decesul soției sale. Fostul politician cere despagubiri in instanța

11:20, 29.02.2024 - Unul dintre cei mai longevivi parlamentari, retras din viața publica și politica cere in instanța reparații morale pentru ca dosarele pe care i le-a instrumentat DNA și care ulterior au fost clasate din lipsa de probe i-au afectat viața personala, printre consecințe fiind decesul soției sale. Ioan Oltean…


Ce parere ai despre aceasta stire?