Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carmen Brumă, o maestră a dietelor! Vedeta a gătit, în direct, gustarea pe care o mănâncă seara!

Publicat:

  este o împatimita a stilului de viața sanatos, iar silueta sa arata impecabil, chiar daca a dat naștere unui copil în urma cu un an.

Așa ca vedeta experimenteaza tot felul de gustari bazate pe ingrediente 100% naturale, fructe, legume și semințe.

Vedeta a acceptat provocarea lui , aceea de a gati împreuna. Zis și facut! Carmen a propus o salata ușoara, simpla, potrivita pentru cina.

Ce conține și de ce o recomanda , vedeți mai sus!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ilie Nastase, dezvaluiri ”fara perdea” despre averea sa: „In Romania nu ma consider o vedeta. Aici ma consider sarac”

12:00, 11.04.2024 - Ilie Nastase a fost invitat in podcastul lui Mihai Morar, acolo unde a explicat de ce nu poate fi vazut ca o vedeta in Romania, in ciuda averii sale și a realizarilor profesionale. Iata ce declarații a facut fostul mare jucator de tenis!

Rețeta delicioasa de cheesecake pe care Carmen Bruma o prepara des. E foarte simplu de gatit

13:01, 03.03.2024 - Carmen Bruma are un stil de viața sanatos și echilibrat și reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat. Vedeta recunoaște ca este mare iubitoare de dulciuri. Rețeta delicioasa de cheesecake pe care iubita lui Mircea Badea o prepara des. E foarte simplu de gatit.

Sabrina Ionescu marește miza in duelul cu Stephen Curry de la All Star Game: „Am vrut de la inceput sa fie condiții identice”

14:10, 17.02.2024 - Vedeta NBA de la Golden State Warriors Stephen Curry, 35 de ani, și starul din WNBA Sabrina Ionescu, 26 de ani, se vor infrunta intr-un concurs direct al aruncarilor de 3 puncte in cadrul ediției 2024 a All Star Game. Sabrina Ionescu a ridicat miza in duelul istoric al aruncarilor de 3 puncte cu Stephen…

Gustarea pe care o mananca un medic cardiolog in fiecare zi. Mulți credeau ca e nociva, dar doctorul contrazice mitul

12:30, 15.02.2024 - Majoritatea dintre noi ne dorim sa fim sanatoși, iar asta implica, in mod clar, și o anume dieta. Dar, contrar a ceea ce se crede, exista o anume gustare care ne-ar putea ajuta in acest sens.

Gustarea neașteptata pe care o mananca un cardiolog in fiecare zi. „Sunt bune pentru inima și au doar 31 de calorii”

08:45, 15.02.2024 - Cei mai mulți dintre noi ne confruntam cu pofta de a ronțai cate ceva pe parcursul zilei, deși e clar ca nu ne este neaparat foame. Din pacate, insa, in multe cazuri alegem gustari nesanatoase, care pot deveni un adevarat pericol pentru sanatate. Daca unul dintre obiectivele dvs. de sanatate este sa…

Cristina Spatar se afla sub tratament! A ajuns de urgența la spital, iar apoi a plecat direct la petrecere: “Nu este de joaca!” VIDEO EXCLUSIV

16:55, 06.02.2024 - Cristina Spatar a fost la un pas sa rateze Revelionul Artiștilor, petrecere organizata de Claudia Ghițulescu in cinstea tuturor cantareților de muzica de petrecere. Vedeta a ajuns de urgența la spital in cursul zilei de sambata, confruntandu-se cu o infecție serioasa la ochi, din cauza unor lentile…


Ce parere ai despre aceasta stire?