Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carl al XVI-lea Gustaf, îşi apără tardiv reputaţia

Publicat:

al XVI-lea Gustaf a negat luni in bloc informatiile furnizate de mass-media suedeze conform carora ar fi mers in cluburi de striptease si ar fi avut contacte cu criminalitatea organizata, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe monitorulvn.ro…  

Sursa articol: monitorulvn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cați bani cere Banica Jr. pentru un concert! In ce condiții de superstar accepta sa cante la nunți

12:20, 17.05.2024 - Cat cere Banica Jr. pentru un concert! Mai celebru decat insași piesele sale, farmecul și antrenul energic al actorului cantareț transforma fiecare prezența scenica a sa in momente de bucurie și energie descatușata. Cel ce a invațat Romania sa se bucure de Craciun in ritm de rock ‘n roll , cel mai popular…

Xi Jinping i-a spus lui Putin ca Rusia si China „vor apara dreptatea in lume”: „Suntem un bun exemplu pentru alte puteri”

09:10, 16.05.2024 - Presedintele chinez, Xi Jinping, i-a transmis, joi, la Beijing, omologului sau rus, Vladimir Putin, ca Rusia si China vor „apara dreptatea in lume”, a informat Ministerul Afacerilor Externe al tarii asiatice, citat de EFE, potrivit Agerpres.

Cine ne apara copiii de droguri? Avem psihologi doar „pe hartie”.

17:55, 23.04.2024 - Legalizarea unor droguri in unele tari nu a rezolvat problema traficului si consumului, care au crescut, iar in acelasi timp s-au inregistrat mai multe decese, a declarat Ministrul Familiei, Tineretului și Egalitații de Sanse, Natalia Intotero.

China: Atenție Filipine, sa nu apara cumva calul Troian!

17:46, 08.04.2024 - SUA, Japonia, Australia și Filipine au organizat, duminica, pentru prima data, exerciții militare comune in largul Marii Chinei de Sud. Presa filipineza a relatat, fara scrupule, ca practica celor patru țari este menita sa contrabalanseze China. Daca luam in considerare summitul SUA-Japonia-Filipine…

Zodiile ce vor avea parte de o schimbare radicala in viața de echinocțiul de primavara: astrele vor fi in favoarea lor

13:45, 19.03.2024 - Iata care sunt zodiile care ar putea avea parte de aceasta schimbare semnificativa:Berbec (21 martie - 19 aprilie)Pentru nativii Berbec, echinocțiul de primavara poate fi un moment de renaștere personala și profesionala. Energia revigoranta a primaverii ii poate inspira pe acești nativi sa-și urmeze…

Printesa de Wales și fotografia buclucașa. Cum se apara Kate Middleton, dupa ce s-a spus ca poza este trucata: ”Imi cer scuze”

15:41, 11.03.2024 - Fotografia trucata in care apare Prințesa de Wales și cei trei copii a ridicat o mulțime de intrebari la nivel internațional. Kate Middleton a postat un mesaj pentru toți urmaritorii sai in care se apara pentru situația delicata in care se afla. Și-a cerut scuze pentru eroare și considera ca doar ea…

Premierul Marcel Ciolacu: „De ce a aparut subiectul Roșia Montana? Ca sa apara un partid. Uniți Salvam Roșia Montana s-a transformat in Uniți Salvam Romania și Cioloș era lider”

09:10, 05.03.2024 - Continue reading Premierul Marcel Ciolacu: „De ce a aparut subiectul Roșia Montana? Ca sa apara un partid. Uniți Salvam Roșia Montana s-a transformat in Uniți Salvam Romania și Cioloș era lider” at Info real.

Cum se apara suspecții in cazul crimei de la hotelul de lux din Padina

12:20, 23.02.2024 - Cei trei frați din clanul Fabian acuzați de crima de la hotelul de lux din Padina ajung din nou in fața procurorilor. Ei au depus o plangere pentru tentativa de omor și spun ca victima este cea care a pornit scandalul cand i-a atacat cu un ciob.


Ce parere ai despre aceasta stire?