Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Căprioară găsită pe Faleza Dunării din Galați. Speriată, a fost capturată și dusă la un medic veterinar VIDEO

Publicat:

O caprioara care alerga speriata pe spatiul verde de pe a Dunarii a fost observata de trecatori. Oamenii au sunat reprezentanții AJVPS, iar caprioara a fost prinsa și va fi dusa intr-o padure din apropiere de Galați.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chef Catalin Scarlatescu va gati scrumbie, in Duminica Floriilor, pe Faleza Dunarii din Galați

13:25, 24.04.2024 - Chef Catalin Scarlatescu vine la tradiționalul Festival al Scrumbiei din Duminica Floriilor, de la Galați, organizat pe Faleza Inferioara a Dunarii. Indragitul bucatar va face un show culinar, iar vedeta va fi scrumbia.

O ciuta carpatina, salvata de un medic veterinar dupa ce a fost gasita, epuizata, in padurile Vrancei VIDEO

16:50, 11.04.2024 - O ciuta carpatina gasita aproape epuizata intr-o padure la Butucoasa, in comuna Andreiasu de Jos, a primit o noua sansa la viata dupa a permis unui medic veterinar sa se apropie si sa ii administreze, timp de trei zile, tratamentul de care aceasta a avut nevoie.

Femeia din Galati care si-a batut fiica in varsta de 9 ani ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile. Decizia nu este definitiva

19:26, 28.03.2024 - Oamenii legi au luat o decizie de ultima ora in cazul femeii din Galați care si-a batut pana la moarte fiica in varsta de 9 ani. Aceasta va ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile. Decizia nu etse, insa, definitiva.

Și-a ucis cumnatul și a așteptat poliția in fața blocului

08:56, 22.03.2024 - Un galațean de 50 de ani și-a ucis cumnatul cu o lovitura de cuți, apoi a sunat la 112 și a așteptat poliția in fața blocului sa se predea. Crima a avut aseara intr-un bloc de la marginea orașului Galați. La odioasa fapta au fost martore mama și sora criminalului, care au incercat sa intervin, dar fara…

Crima șocanta la Galați. Un barbat a fost ucis de cumnatul sau din cauza unei sume de bani

07:05, 22.03.2024 -  Crima a avut loc intr-un cartier de la marginea orașului Galați. Barbatul de 40 de ani venise in vizita la cumnatul sau. La scurt timp, intre cei doi ar fi izbucnit un scandal care a escaladat. Agresorul și-a ieșit din minți și și-a injunghiat cumnatul. De fața a fost și mama barbatul care a inceput…

Medic din Camerun, specialistul unui spital din Moldova unde se trateaza 60.000 pacienți FOTO

13:30, 15.03.2024 - Dr. Aurelien Mbapou Kamga vorbește bine limba romana și este incantat de condițiile gasite la spitalul din Targu Bujor (Galați), unde va depista leziunile maligne cu ajutorul videocolposcopului.

Și primar, și medic veterinar. Edil din Vaslui, declarat incompatibil de Agenția de Integritate

18:35, 20.02.2024 - Primarul comunei Ivanești din Vaslui, Vasile Novac, a fost declarat incompatibil de Agenția Naționala de Integritate pe motiv ca, in paralel cu funcția publica, a desfașurat activitați și in zona privata.


Ce parere ai despre aceasta stire?