Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Canotaj: Parcurs de excepție pentru delegația României

Publicat:

Romania a obtinut ieri 3 medalii de aur, una de argint si una de bronz la de canotaj de la Glasgow, sportivii din tara noastra incheind pe primul loc in proba masculina de 4 rame, in cea feminina de dublu rame si in proba feminina de 8+1, in timp ce echipajul feminin de 4 rame s-a clasat pe locul secund, iar cel masculin de dublu rame a incheiat pe ultima treapta a podiumului. Echipajul masculin de 4 rame, alcatuit din , , si , s-a impus cu timpul de 5min 54sec 340/1000, la 6 zile dupa ce a castigat aurul la Mondialele

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Succes rasunator pentru Romania! Doua medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj

15:50, 28.04.2024 - Romania a obținut doua medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged. Una dintre medalii a fost caștigata de echipajul de dublu vasle masculin, iar a doua de echipajul de dublu rame feminin.

Romania a caștigat doua medalii de aur la Europenele de Canotaj de la Szeged

15:25, 28.04.2024 - Romania a obținut, duminica, doua medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged. Una dintre medalii a fost caștigata de echipajul de dublu vasle masculin, iar a doua de echipajul de dublu rame feminin.

Romania triumfa in canotaj: dublu rame feminin obține aur, iar dublu rame masculin caștiga argint

14:20, 28.04.2024 - Echipajul feminin de dublu rame, format din Ioana Vranceanu si Roxana Anghel, a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de la Szeged.Cele doua sportive au dominat cursa inca de la inceput pana la final.

Inca o medalie pentru Romania la Szeged: bronz la 8+1 masculin

14:05, 28.04.2024 - Echipajul de 8+1 masculin format din Mihaita Tiganescu, Ciprian Tudosa, Constantin Adam, Mugurel Vasile Semciuc, Florin Arteni, Sergiu Bejan, Stefan Berariu, Florin Lehaci si Adrian Munteanu a castigat, sambata, medalia de bronz la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged. Romania a incheiat proba…

Romania a caștigat aurul la Europenele de canotaj, in proba feminina de dublu vasle, categorie ușoara

18:40, 27.04.2024 - Romania a cucerit medalia de aur in proba feminina de dublu vasle, categorie usoara, prin Gianina van Groningen si Ionela Cozmiuc, sambata, la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged (Ungaria).

CE Canotaj: Aur pentru Romania in proba feminina de dublu vasle, categorie ușoara

18:30, 27.04.2024 - Gianina van Groningen si Ionela Cozmiuc au obtinut medaliile de aur pentru Romania in proba feminina de dublu vasle, categorie ușoara, la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged (Ungaria).

CE Canotaj: Medalie de bronz pentru Romania la proba de 8+1 masculin

17:31, 27.04.2024 - ​Echipajul de 8+1 masculin al Romaniei, alcatuit din Mihaita Tiganescu, Ciprian Tudosa, Constantin Adam, Mugurel Vasile Semciuc, Florin Arteni, Sergiu Bejan, Stefan Berariu, Florin Lehaci si Adrian Munteanu a obținut medaliile de bronz la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged (Ungaria).

CE Canotaj: Medalie de argint pentru Romania in proba de patru rame feminin

15:30, 27.04.2024 - Echipajul de patru rame feminin al Romaniei, alcatuit din Madalina Beres, Maria Lehaci, Magdalena Rusu si Amalia Beres, a castigat medaliile de argint, sambata, la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged (Ungaria).


Ce parere ai despre aceasta stire?