Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când va fi vârful epidemiei în România - Ce spune Raed Arafat

Publicat:

Secretarul de stat a declarat la ca varful epidemiei va fi atins la sfarșitul lunii aprilie și a recomandat populației sa respecte restricțiile impuse de autoritați.

Estimarile le fac specialiști cu modele matematice pe baza datelor pe care le avem. Ultimele 10 zile din luna aprilie vor reprezenta varful epidemiei. Problema la acest moment e sa continuam masurile pe care le-am inceput. Inca nu am trecu hopul, nu trebie sa ne relaxam vazand ca situația este sub control. Situația este sub control insa inca nu amtrecut hopul.” a declarat .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ar accepta Geoana sa fie candidatul PSD-PNL la prezidentiale? „Simt ca ei incearca sa spuna: fara noi nu se poate. Se poate si fara ei”

00:00, 08.04.2024 - Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoana a afirmat reprezentantii actualei coalitii incearca sa blocheze jocul si sa spuna “suntem noi si fara noi nu se poate”, dar a adaugat ca se poate si fara ei. El a subliniat ca niciodata nu a mai fost o situatie ca sa nu fie cunoscuti candidatii marilor…

analistii financiari se uita la zona euro, principala piata de export pentru bunurile tarii

09:51, 16.03.2024 - Cu 4% a scazut industria Romaniei in ianuarie 2024 fata de ianuarie 2023, cand scadea, de asemenea, cu 5,4% fata de aceeasi luna din anul precedent, relateaza Ziarul Financiar, citat de Mediafax. Productia industriala a Romaniei a scazut in ianuarie 2024, prin comparatie cu ianuarie 2024, arata cele…

Cați romani nu pot primi despagubiri in caz de cutremur. Cifrele sunt alarmante

03:01, 27.02.2024 - Opt milioane de locuințe din Romania nu ar putea primi despagubiri in cazul unui cutremur major, intrucat doar una din cinci deține asigurare obligatorie, potrivit datelor Antena 3 CNN . Date alarmante privind asigurarile in caz de cutremur Aceste date alarmante au fost discutate in cadrul unei conferințe…

Se incing luptele pentru „șefia” Universitații din Galați. Rector interimar, o fosta consiliera PSD

06:50, 23.02.2024 - Batalia pentru mandatul de rector al Universitații de stat „Dunarea de Jos” din Galați a luat amploare și e pe punctul de a fi politizata, in jurul lui Lucian Georgescu, fost ministru al Cercetarii in Guvernul Grindeanu, care revendica al doilea mandat de rector, conturandu-se o tabara de universitari…

Un spital important din Cluj interzice vizitarea pacienților, de teama epidemiei

10:06, 08.02.2024 - Spitalul Clinic Județean de Urgența Cluj a nu mai permite accesul vizitatorilor la pacienți, de miercuri, 7 februarie. Problema este epidemia de gripa care a lovit Romania și care poate pune in pericol viața pacienților.Vizitatorii nu au ce cauta in secțiile cu mare risc: ATI, neonatologie și secțiile…

Ofertele de preț pe piața energiei au scazut brusc, dupa ce Comisia Europeana și-a exprimat suspiciuni in legatura cu nivelul prețurilor din Romania

09:45, 07.02.2024 - La electricitate, spre exemplu, cele mai multe oferte li se adreseaza celor care au un consum mai mare.Inclusiv la gaze sunt peste 20 de variante mai ieftine decat limita maxima stabilita de stat. In București, pentru cei care folosesc sub 100 de kilowatt ora pe luna, nu exista nicio oferta de preț…

Problema generalizata pe șantierele de autostrazi ale patriei: nimeni nu vrea sa lucreze pe salarii de 1.000 de euro

13:10, 04.02.2024 - Satenii prefera sa primeasca ajutoare de stat de 2.000 de lei decat sa munceasca la autostrazi, pe 4.500-5.000 de lei. Constructorii de autostrazi din Romania au o mare problema: lipsa forței de munca, care devine tot mai acuta. Pe loturile cele mai dificile ale autostrazii, Tigveni-Cornetu și Cornetu-Boița,…

Problema generalizata pe șantierele de autostrazi ale patriei: nimeni vrea sa lucreze pe salarii de 1.000 de euro

12:21, 04.02.2024 - Satenii prefera sa primeasca ajutoare de stat de 2.000 de lei decat sa munceasca la autostrazi, pe 4.500-5.000 de lei. Constructorii de autostrazi din Romania au o mare problema: lipsa forței de munca, care devine tot mai acuta. Pe loturile cele mai dificile ale autostrazii, Tigveni-Cornetu și Cornetu-Boița,…


Ce parere ai despre aceasta stire?