Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când se pune borșul în ciorbă. Greșeala pe care o fac multe gospodine

Publicat:

Borșul este supa acra folosita de gospodine in Europa și Asia de Nord. Aceasta supa acra este mereu intalnita in bucatariile tradiționale romanești. Multe gospodine pun borșul in ciorba greșit și nu cand trebuie. Iata cand se pune, de fapt!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce crapa cozonacul. Greseala pe care multe gospodine o fac, nu mai iese aratos ca in revistele culinare

14:20, 29.04.2024 - Cine nu iși dorește sa poata puna pe masa, pentru familie și musafiri, preparate nu doar gustoase, dar și aratoase, precum cele din blogurile sau paginile revistelor culinare? Poți face asta cu un celebrul desert romanesc, dacaț ții cont de un simplu sfat. Afla, din randurile de mai jos, de ce crapa…

Greșeala care poate sa iți strice ciorba. Ce sa faci și ce nu trebuie sa faci

11:36, 17.03.2024 - Cu toții ne amintim de gustul de vis al ciorbei gatit de bunicile noastre și mereu ne intrebam care este secretul pentru un astfel de preparat. Ei bine, nu depinde doar de ingredientele pe care le adaugi, ci și de modul in care gatești. Iata cele mai frecvente greșeli pe care le faci și de ce sfaturi…

Atacul cu ciocanul asupra lui Leonid Volkov, aliatul lui Navalnii, a fost probabil „organizat de Rusia”, spun serviciile secrete din Lituania

19:30, 13.03.2024 - Atacul care l-a vizat marti in capitala Lituaniei, Vilnius, pe Leonid Volkov, fosta mana dreapta a lui Aleksei Navalnii, liderul opozitiei ruse decedat in conditii suspecte in inchisoare, a fost probabil "organizat de Rusia", au transmis miercuri, 13 martie, serviciile lituaniene de informatii, citate…

Mancarea știuta de puține gospodine și ceruta insistent de turiștii care ajung in Ținutul Buzaului. „E senzaționala!” VIDEO

22:20, 18.02.2024 - Ciorba de babic incepe sa patrunda in meniul mai multor pensiuni din zona Vulcanilor Noroioși, ca raspuns la avalanșa de aprecieri venite de la turiști care au apucat sa o guste in gospodariile localnicilor. Savoarea unica a borșului este data de picantele cuburi din carne cu pasta de ardei.

A fost descoperita, din greșeala, cea mai veche megastructura construita de oameni in Europa

16:05, 13.02.2024 - Un zid din epoca de piatra descoperit in largul coastei germane a Marii Baltice ar putea fi cea mai veche megastructura cunoscuta construita de oameni in Europa, spun cercetatorii, potrivit The Guardian. Zidul, care se intinde pe aproape un kilometru de-a lungul fundului marii in Golful Mecklenburg,…

Ciorba in care nu se adauga niciodata patrunjel. Ce greșeala fac multe gospodine

15:46, 13.02.2024 - De regula, la ciorbe se adauga multa verdeața la final, pentru a oferi un gust mai aromat. Insa, exista un anumit tip de ciorba in care nu trebuie sa punem deloc patrunjel, deoarece ii va strica tot gustul.

Greșeala pe care o fac multe gospodine cand gatesc pieptul de pui. Așa nu va mai ieși uscat

16:30, 05.02.2024 - Este considerata o carne fada, mancata doar de nevoie, nu de placere, insa poate fi aromata, un adevarat rasfaț pentru papilele gustative, daca este preparata corect. Afla, din randurile de mai jos, care este greșeala pe care o fac multe gospodine cand gatesc pieptul de pui. Sanatate versus aroma Carnea…

Cand se pune carnea in ciorba, de fapt. Greșeala pe care multe gospodine o fac

08:00, 05.02.2024 - Acest fel de mancare se prepara rapid și necesita trei componente importante: apa sau alt lichid in care fierbem carnea și legumele, menite sa ofere un gust și o aroma aparte ciorbei noastre. Exista o problema cu care se confrunta multe gospodine, indeosebi cele care se afla la inceput: cand și cum…


Ce parere ai despre aceasta stire?