Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Când păcătuim ne comparăm mereu cu desfrânata de pe centură, cu criminalul din închisoare, cu violatorii…”

Publicat:

Astazi, la slujba de la biserica, parintele a vorbit despre mandrie si despre smerenie, despre cum ar trebui sa ne raportam la cei din jurul nostru si la pacatele noastre. E scris in (Biblie) ca nu este om fara de pacat, dar suntem indemnati sa fim sfinti, sa tindem, asadar, spre acea stare [...]

Citeste articolul mai departe pe vranceamedia.ro…  

Sursa articol: vranceamedia.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

Detalii șocante despre turcul care ar fi ucis-o pe femeia din Dambovița. Ce s-a descoperit in locuința lui: „Se ducea mereu pe centura si aducea femei acasa”

15:45, 12.04.2024 - Un turc cu cetațenie germana se afla in centrul unei investigații intense in legatura cu descoperirea macabra a cadavrului unei femei de 38 de ani, gasit tranșat și abandonat intr-un sac langa o autostrada. Ce s-a descoperit pe proprietatea lui.

Batrana batjocorita și batuta pana la moarte in propria casa. Criminalul iși omorase anterior și tatal vitreg

18:15, 08.04.2024 - Un barbat de 35 de ani din Braila va sta un sfert de secol la inchisoare pentru omor calificat și viol. Individul, extrem de violent, a batjocorit și ucis o batrana in propria casa. Anterior, fusese eliberat condiționat din inchisoare, unde fusese trimis tot pentru crima.

'Brancardierul morții', criminalul in serie care ingrozea Romania la inceputul anilor 2000, a fost eliberat

13:10, 05.04.2024 - Grigore Bota, cel mai de temut criminal in serie din nordul țarii va fi eliberat dupa 25 de ani din inchisoare.Cunoscut drept "brancardierul morții", a fost condamnat la inchisoare pe viața dupa ce a ucis nu mai puțin de 11 oameni ai strazii, noteaza Antena3.ro.

Criminalul din Berceni, Marcel Serbuc, condamnat la 26 ani de inchisoare

20:20, 03.04.2024 - Marcel Serbuc, barbatul care a ucis-o pe fetita concubinei sale si i-a ascuns cadavrul in lada unei canapele, a fost condamnat miercuri de Tribunalul Bucuresti la 26 ani inchisoare pentru omor calificat si talharie.

Mirel, criminalul din Timișoara, vizitat de familie inchisoare. Ce a facut mama tanarului care a ucis-o pe studenta de la medicina pe toata durata vizitei

18:00, 28.03.2024 - Au ieșit la iveala noi detalii in urma crimei din timișoara, unde un student la medicina a ucis o tanara, și ea studenta tot la medicina, din gelozie. Astazi, 28 martie 2024, criminalul a fost vizitat de familie inchisoare. Iata ce a facut mama tanarului care a ucis-o pe tanara, pe toata durata vizitei!

Criminalul in serie care iși arunca victimele in fantani va fi liber, deși a fost condamnat inițial la inchisoare pe viața. Și-a ucis inclusiv iubita gravida

09:20, 19.03.2024 - Iulian Țiganila, criminalul din Argeș, condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a ucis nu mai putin de sapte persoane, printre care și iubita sa insarcinata, este pe cale de a fi eliberat.


Ce parere ai despre aceasta stire?