Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când corectorul dă un efect de lifting: metoda „abstract contouring”

Publicat:

Un tutorial popular pe TikTok dezvaluie o tehnica de machiaj care pare sa netezeasca trasaturile feței și sa lumineze tenul in același timp. Se foloseste in general pentru acoperirea cearcanelor sau camuflarea micilor imperfecțiuni ale tenului. Insa corectorul ar avea o alta funcție neașteptata: de a „ridica” fața. Intr-adevar, daca... The post Cand corectorul da un efect de lifting: metodaabstract contouring” appeared first on Tabu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noul trend pe TikTok: coaja de banana, folosita ca „botox natural”. Ce spun dermatologii VIDEO

21:20, 23.04.2024 - Poate fi considerata coaja de banana „botox natural”, așa cum e promovata de un nou trend pe TikTok? Metoda nu este atat de inutila pe cat ar putea crede scepticii, dar nici miraculoasa, cum sugereaza unii influenceri.

Metoda prin care romanii pot sa pacaleasca automatele sistemului de reciclare și primesc vouchere pentru sticle care nu sunt in program

15:06, 09.04.2024 - Romanii au descoperit cum sa obțina bani din reciclarea de ambalaje returnabile, chiar daca acestea nu fac parte din Sistemul Garanție-Returnare (SGR). Pe rețelele de socializare a aparut un filmuleț in care se prezinta cum se poate modifica PET-urile nereciclabile in reciclabile, doar cu ajutorul unui…

METODA DE SLABIRE Oatzempic, cea mai recenta tendința de pe TikTok

15:55, 08.04.2024 - Conform The Independent, utilizatorii de TikTok au dezvoltat o noua metoda neoficiala de slabit, pe care o numesc "oatzempic", afirmand ca este complet naturala. The post METODA DE SLABIRE Oatzempic, cea mai recenta tendința de pe TikTok first appeared on Informatia Zilei .

Loud budgeting, trendul viral de pe TikTok ce te ajuta sa economisești bani

20:11, 09.03.2024 - ”Loud budgeting” i-ar putea ajuta pe cei care economisesc sa iși atinga obiectivele financiare, sporind in același timp incluziunea financiara și reducand tabuurile legate de bani. Metoda presupune sa traiești cu bani puțini și sa spui asta public.

Metoda prin care sa atragi mai mulți bani. Oamenii de succes o practica des

20:00, 09.03.2024 - Oamenii de succes sunt un exemplu pentru cei din jur. Ei folosesc numeroase metode a avea cat mai mulți bani, iar una dintre ele te poate inspira chiar și pe tine. Va trebui sa-ți folosești imaginația pentru a genera cat mai multe idei care sa duca la imbogațirea ta.

Ce este dieta 30-30-30, care a devenit virala pe Tiktok

11:05, 06.03.2024 - Exista o mulțime de trucuri și diete de slabit. Cea mai noua dieta 30-30-30 a devenit virala pe TikTok și are cateva reguli destul de clare. Afla cum funcționeaza aceasta dieta și de ce a ajuns așa populara.De ce este virala dieta 30-30-30O dieta noua a caștigat popularitate pe rețelele sociale. Metoda…

Schema fabuloasa prin care un barbat fura mașini din București. Nimeni nu l-a intrebat nimic

03:05, 26.02.2024 - Un barbat care fura mașini din București a fost reținut de polițiști, dupa ce s-a aflat schema fabuloasa pe care acesta o folosea. A dat lovitura dupa lovitura, fara ca cineva sa banuiasca ce punea la cale. Metoda prin care un tanar fura mașini din București Hoțul, in varsta de 28 de ani, a reușit sa…

Pensionara pagubita cu 6.500 de euro si 16.000 de lei prin metoda „Accidentul“. Cine a venit sa ridice banii

21:46, 17.02.2024 - O femeie de 75 de ani din Alba Iulia a fost, sambata, victima unei inselatorii prin metoda "accidentul", ea dandu-i unei persoane necunoscute 6.500 de euro si 16.000 de lei, dupa ce a fost pacalita ca o ruda ar fi avut un accident rutier si trebuie supusa unei interventii.


Ce parere ai despre aceasta stire?