Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Călătorii surprinși citind la metrou vor primi o carte cadou

Publicat:

Bucureștenii care vor fi surprinși citind in timpul calatoriei cu metroul, in perioada 18-22 iulie, vor fi recompensați cu o carte, in cadrul primei ediții a campaniei "Cartea la metrou".

In saptamana 18-22 iulie, voluntarii editurii Litera vor imparți carți calatorilor aflați pe Magistrala 2: Pipera — Berceni — Pipera, anunța editura pe pagina de Facebook.

Volumele care vor fi oferite fac parte dintr-o selecție a celor mai bune titluri din colecțiile Litera: Clasici moderni, Clasici contemporani, Agatha Christie, Nobel, Buzz Books, Biblioteca pentru toți.

Potrivit unui sondaj…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu piersici și cocos. Desert de post pentru momente speciale

21:10, 26.04.2024 - Daca sunteți in cautarea unei rețete delicioase și reconfortante pentru momentele speciale, nu cautați mai departe! Astazi va prezentam o rețeta minunata de prajitura cu piersici și cocos, un desert perfect pentru a fi savurat in timpul postului sau in orice alta ocazie speciala.

Reteța de prajitura negresa cu pere și gutui. Desertul ideal pentru a-i surprinde pe cei dragi

21:21, 24.04.2024 - Prajiturile sunt iubite de toate lumea, mai ales daca sunt pregatite in propria locuința. Negresa este delicioasa și se prepara foarte simplu de toate bucataresele, indiferent de experiența pe care o au in bucatarie. Este nevoie de cateva ingrediente simple, care se regasesc in camara tuturor.

Rețeta de prajitura cu lamaie și cocos. Desert delicios de post

22:50, 17.04.2024 - Daca iți este pofta de ceva dulce, dar nu mai știi ce sa mai faci pentru tine și pe cei dragi, pentru ca ții post, noi avem soluția care ar putea fi potrivita. Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu lamaie și cocos. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

CNSAS despre familia Ceaușescu. ”In spatele lui 0000001 s-a aflat 0000002. Iar in spatele lor… o țara ”

20:06, 05.04.2024 - Foto CNSAS Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securitații – CNSAS a publicat, pe Facebook, Cartea de evidența personala a Elenei Ceaușescu, dupa ce in urma cu cateva zile a prezentat-o pe cea a lui Nicolae Ceaușescu. Documentul face parte din biografia soției fostului dictator și era inregistrata…

Dune 3 va deveni realitate! Denis Villeneuve lucreaza deja la scenariu

13:05, 05.04.2024 - Intr-o știre care nu ar trebui sa surprinda pe nimeni, se pare ca Dune 3 (sau Dune: Messiah) va deveni realitate, cu Denis Villeneuve, geniul din spatele primelor doua parți, din nou la carma. Acesta va lucra alaturi de Legendary nu doar la cea de-a treia parte a trilogiei de pe Arrakis, ci și la un…

Bacauan filmat circuland cu camion cu lemne pe contrasens pe Autostrada A7 – VIDEO

16:20, 28.03.2024 - Un incident grav a fost surprins pe Autostrada A7 Moldova, parte a centurii Bacaului, cand un bacauan a fost filmat conducand un camion incarcat cu lemne pe contrasens. Incarcatura periculoasa și manevrele riscante ale șoferului au starnit indignare și ingrijorare in comunitatea locala. Filmul incriminator…

Cat costa un borcan de zacusca facut de Gabriela Cristea. Vedeta mai vinde dulceața de portocale și cozonaci

11:16, 21.03.2024 - Cunoscuta prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea și-a transformat pasiunea pentru gatit intr-o afacere de succes. Dupa ce a descoperit placerea de a pregati in bucatarie rețete tradiționale și delicioase, Gabriela Cristea a facut primii pași in a-și impartași talentul culinar cu fanii sai de…

Inot: Un fost campion al lumii se va dopa pentru a bate recordul mondial: „Banii joaca un rol important”

15:00, 10.02.2024 - Australianul James Magnussen, campion mondial in proba de 100 m liber in 2011 și 2013, a afirmat ca este pregatit sa se dopeze pentru a dobori recordul mondial la 50 de metri liber si a incasa un premiu de un milion de dolari (1,08 milioane de euro), relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?