Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cadouri împărţite de primar la un centru de vârstnici: "NIMENI să nu fie uitat, NIMENI abandonat!"

Publicat:

, , a mers in la un centru de varstnici si a impartit cadouri. Primarul transmite un mesaj emotionant despre putinul bine pe care il putem face altora, care poate insemna de fapt foarte mult pentru ceilalti.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Buhuși: Fosta școala, transformata in Centru de servicii de asistența și suport pentru persoane adulte cu dizabilitați

09:10, 23.04.2024 - Primarul din Buhuși, Vasile Zaharia, a anunțat intr-o declarație recenta ca Consiliul Local Buhuși a discutat și a aprobat luni darea in administrare catre Direcția Generala de Asistența Sociala și Protecția Copilului Bacau a locației fostei Școli nr. 7 de pe strada Bodești. Scopul acestei masuri este…

Tineri reținuți pentru ca jefuiau varstnici: le ofereau cadouri și le furau bunurile

14:16, 08.04.2024 - Doi tineri din Constanța au fost reținuți dupa ce au jefuit mai multe persoane varstnice sub pretextul oferirii de cadouri sau alte bunuri. Aceștia atacau persoanele in varsta care locuiau singure, informeaza Agerpres. 

Tupeu marca Chirica, primarul de la Iași: „Ce are Emil Boc si nu am eu?”

12:30, 21.03.2024 - Primarul de la Iași pare deranjat pana peste cap de comparația dintre orașul pe care-l pastorește și cel in fruntea caruia se afla liberalul Emil Boc – Clujul. E vorba de o preocupare ce ține de „latura sportiva” a orașului din zona Moldovei. Și de o serie de declarații pe care le-a facut Mihai Chirica,…

Petrolul Ploiesti il da in judecata pe Emil Boc. Primarul a acuzat echipa prahoveana de blat și a numit-o „rușinea fotbalului romanesc”

18:01, 10.03.2024 - Clubul Petrolul Ploiesti a anuntat ca il da in judecata pe primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc, dupa ce acesta a acuzat echipa prahoveana de blat in ultima etapa a sezonului regulat al Superligii.

Primarul municipiului Cahul din Republica Moldova, in vizita la Primaria Cluj-Napoca

13:05, 26.02.2024 - Primarul municipiului Cahul din Republica Moldova, Nicolae Dandiș, a vizitat Primaria Cluj-Napoca, unde a discutat cu Emil Boc despre dezvoltarea mai multor proiecte comune, in special in domeniile educație, cultura, tineret și sport.

Un spital propus pentru desființare a inflorit

12:51, 16.02.2024 - Spitalul Smeeni din judetul Buzau, unitate propusa in anul 2010 pentru desfiintare, in timpul lui Emil Boc, a inaugurat cea mai moderna baza de recuperare medicala din regiune, lucrarile fiind realizate doar intr-un an, cu ajutorul fondurilor europene, potrivit celor implicați. Valoarea totala a proiectului…

Clujul va avea un Centru de tratare al dependenților de droguri

08:21, 16.02.2024 - La Cluj-Napoca se va deschide un Centru de tratare al dependenților de droguri. Proiectul intra in faza licitației. „Daca consumatorii sunt internați in diverse centre care nu sunt de profil, nu se rezolva pe fond problema, pentru ca dupa ce ies de acolo poate continua la fel. Asta pentru ca inca nu…

Boc, despre comasarea alegerilor: Nu am inventat covrigul și nici apa calda. A nu avea incredere in oameni e o ofensa

14:10, 08.02.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, marți, ca practica comasarii alegerilor este „o decizie de oportunitate”, dar care este in concordanța cu cea europeana, respecta legea și a mai fost folosita și in Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?