Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cadoul scandalos făcut de o mamă fetiţei ei la doar 8 ani: "Investesc in viitorul copilului meu!" Vezi ce i-a oferit

Publicat:

Micuta a primit un cadou incredibil de ziua ei.

 La doar 8 ani, aceasta a primit de la mama ei un voucher la un cabinet de operatii estetice.

Sarah, mama fetitei, a investit peste 400.000 de dolari in operatii estetice la viata ei si considera ca gestul ei o va face fericita pe copila.

"Investesc in viitorul fetitei mele, e libera sa faca ce doreste. Poppy si-a dorit asta de ziua ei", a spus Sarah.

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a reacționat Ianna Novac atunci cand a primit cadoul nepotrivit de la soț! Artista nu ii mai permite sa o surprinda / VIDEO

23:45, 28.04.2024 - Ianna Novac ne-a povestit despre reacția pe care a avut-o atunci cand a primit cadoul nepotrivit de la soțul ei. Artista nu il mai lasa pe barbat sa o surprinda. Despre ce dar este vorba și cum procedeaza artista acum.

Maria Andria s-a tunat, cu riscul vieții! A fost la un pas de moarte din cauza intervențiilor estetice, iar acum se opereaza "forțata" de viitorul soț

23:45, 07.04.2024 - Maria Andria s-a tunat din nou, cu riscul vieții! Blondina a fost la un pas de moarte, in trecut, din cauza intervențiilor estetice. Acum, artisa a intrat din nou in sala de operații, "forțata" de viitorul soț.

Dismorfia Snapchat: Oamenii au ajuns sa iși faca operații estetice pentru a arata ca in fotografiile filtrate

15:35, 17.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din Boston au descoperit o legatura intre utilizarea social media și procedurile cosmetice. Ca urmare a „culturii selfie”, utilizatorii dezvolta „dismorfia Snapchat” și cauta proceduri pentru a arata ca in imaginile filtrate cu ei inșiși, potrivit unui nou studiu.

Parinții copilului de 2 ani, gasit cu rani grave la creșa din Ilfov, au dezvaluit prin ce a trecut fetița lor. Micuța este traumatizata: ”Ne striga in somn”

21:55, 15.03.2024 - Cazul copilului gasit cu rani grave in creșa din Ilfov continua cu detalii șocante! Parinții fetiței au dezvaluit cat de afectata este de tot ce s-a intamplat și cum i s-a schimbat comportamentul. Fetița este traumatizata de ce a trait.

Ce raspuns a primit Irinel Columbeanu de la fiica sa cand i-a spus ca vrea sa iși cunoasca viitorul ginere: „Mi-a zis ca…”

15:15, 06.03.2024 - Irinel Columbeanu (66 de ani) trece prin momende de cumpana! Fostul mare afacerist s-a „scaldat” in bani ani de zile, a avut orice femeie tanara și frumoasa la picoare, insa acum este singur și traiește intr-o camera de la azilul de batrani din Ghermanești, noteaza click.ro. Recent, fostul mare afacerist,…

SCANDALOS! Simona Halep a pierdut 10 luni degeaba » Poate cere daune uriașe dupa ce suspendarea i-a fost redusa

17:41, 05.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) a caștigat apelul la TAS și a primit o suspendare de 9 luni. Inițial, ea primise 4 ani. Sportiva poate reveni pe teren imediat, și-a ispașit deja pedeapsa. Simon Halep a fost suspendata provizoriu in octombrie 2022, dupa ce a fost depistata cu roxadustat la US Open. Ulterior,…


Ce parere ai despre aceasta stire?