Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cadavrul unui tânăr de 30 de ani, găsit într-un vagonet dintr-un parc din capitală

Publicat:

Un cadavru in stare de putrefacție a fost gasit intr-un vagonet dintr-un parc de pe strada Ghioceilor, sectorul Buiucani. Descoperirea macabra a fost facuta marți, 21 septembrie, in jurul orei 20:00. Informația a fost confirmata de ofițera de presa .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Știri Constanta: Cadavrul unui tanar descoperit pe lacul Siutghiol

15:45, 02.04.2024 - Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au fost solicitati sa intervina astazi pentru recuperarea unui cadavru ce plutea pe apa lacului Siutghiol din Constanta. Conform unor surse trupul neisufletit a fost adus la mal de salvatori. Cadavrul va fi dus la Morga pentru efectuarea…

Secția UPU Bagdasar, evacuata. ALARMA de gaze medicinale, declansata

15:20, 31.03.2024 - Au fost clipe de panica pentru pacienții de la secția Unitatea Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Bagdasar – Arseni din Capitala, dupa ce s-a declanșat alarma de gaze medicinale. Potrivit informațiilor furnizate pana la acest moment, pacientii si personalul au fost evacuati. Informația a fost confirmata…

Tanar din București, reținut dupa ce a talharit un cetațean strain in Centrul Vechi

13:25, 26.03.2024 - Un tanar in varsta de 19 ani a fost reținut de polițiștii din Capitala, acesta fiind acuzat ca a furat telefonul unui cetațean strain, apoi i-a sustras și bani, iar pentru a-și asigura scaparea, bucureșteanul l-a lovit pe cetațeanul strain.

Alerta in București! Un tanar amenința ca se arunca de la etajul 9, negociatorii Poliției au intervenit de urgența

19:55, 21.03.2024 - Alerta in București! Un tanar amenința ca se arunca de la etajul 9, negociatorii Poliției au intervenit de urgențaPolițiștii din București sunt in alerta dupa ce un tanar in varsta de 26 de ani a a amenințat ca se arunca de la etajul 9 al unui bloc din Capitala."La data de 21 martie 2024 Poliția…

Caz șocant in Chișinau: Cadavrul unei femei cu o plaga in jurul gatului, gasit intr-un apartament din sectorul Rașcani

15:25, 23.02.2024 - O femeie de 30 de ani a fost gasita decedata, cu o plaga in jurul gatului intr-un apartament de pe o strada din capitala. Informația a fost inregistrata de catre Inspectoratul de Poliție Rașcani pe data de 21 Februarie.

Scene rupte din film la Buiucani: O femeie la volanul unui Mercedes a amenințat cu pistolul o alta șoferița

18:20, 19.02.2024 - O șoferița a fost amenințata, cu o arma pe o strada din Capitala. Cazul a avut loc in sectorul Buiucani, in urma unui conflict in trafic. Femeie s-a plans poliției pe o alta șoferița a unui „Mercedes”, dupa ce aceasta a scos un pistol pe geam și l-a indreptat in direcția ei.

Doi tineri, gasiți fara suflare intr-o mașina in capitala: Care ar fi cauza tragediei

09:55, 12.02.2024 - Doi tineri de 20 de ani și 30 de ani au fost gasiți fara suflare intr-o mașina in capitala. Totul s-a intamplat ieri, 11 februarie, in jurul orei 11:40. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA de ofițera de presa a Direcției de Poliție a municipiului Chișinau, Svetlana Scripnic.

Sofer din Bucuresti, retinut dupa accidentul in care a murit un tanar de 18 ani. Barbatul a fugit de la fața locului / FOTO

09:40, 01.02.2024 - Un șofer din Bucuresti a fost retinut dupa accidentul in care a murit un tanar de 18 ani. Barbatul in varsta de 44 de ani a fugit de la fața locului, insa a fost prins de polițiștii din Capitala. Incidentul cumplit s-a petrecut pe Șoseaua Antiaeriana.


Ce parere ai despre aceasta stire?