Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bulgăraş, îngerul cu o poveste de viaţă cutremurătoare! Deşi soarta nu a fost generoasă cu el, dovedeşte că SE POATE!

Publicat:

Bulgaras are 13 ani, dar maturitatea sa te lasa fara cuvinte. La vârsta lui, alti copii se joaca toata ziua si se simt liberi, însa el se lupta cu saracia, grijile si teama.

S-a nascut într-o familie amarâta, fara posibilitati materiale. Are cinci frati si a fost abandonat de tata când era mai mic. Nu avea ce sa manânce, asa ca a fost nevoit sa cânte pe strada pentru câtiva banuti. "Plecam dimineata la opt si ma întorceam noaptea târziu", povesteste Bulgaras.

La un moment dat, viata lui s-a schimbat radical.…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. I-au luat copilul și i-au dat bebelușul altuia? Mariana are o poveste de viața cutremuratoare: „” / VIDEO

17:10, 09.05.2024 - I-au luat copilul și i-au dat bebelușul altuia? Mariana are varsta de 62 de ani, doi copii și locuiește in Vaslui. Femeia are o poveste de viața cutremuratoare. Iata ce a pațit aceasta, dar și ce a pațit la Acces Direct!

Romanca din Israel, dezvaluiri cutremuratoare despre momentul in care țara a fost atacata de Iran. Oamenii se tem pentru viața lor: ”Nu se stie ce va fi”

17:00, 14.04.2024 - Atacul Iranului asupra Israelului a starnitt groaza in cazul oamenilor. O romanca din Israel a facut declarații despre ceea ce a trait in momentul in care s-a produs atacul. Oamenii se așteapta la scenarii de groaza in perioada urmatoare.

OAMENI DIN BN – Valeria Scuturici, profesor logoped in Telciu: „Am vrut sa-i ajut pe cei ca mine sa-și depașeasca și ei condiția…”

13:10, 14.04.2024 - Viața bate filmul. Ne demonstreaza și Valeria, care, in urma unui vaccin a ramas cu o deficiența locomotorie. Dar boala nu a fost un impediment pentru a-și urma visul. Dorința ei dintotdeauna a fost sa ajute oamenii. Visul i s-a indeplinit in cel mai frumos mod posibil: Valeria profeseaza ca logoped,…

Semnificația misterioasa a alunițelor: Ce spune despre tine locul in care sunt amplasate

18:30, 02.04.2024 - In continuare, vom explora semnificația alunițelor plasate pe diferite zone ale corpului și vom analiza in ce masura acestea ar putea influența viitorul nostru. Identificand numarul corespunzator locului in care se afla alunițele dumneavoastra, veți descoperi interprețari interesante despre caracterul…

Semnificația misterioasa a alunițelor: Ce spune despre tine locul in care sunt amplasate

16:45, 01.04.2024 - In continuare, vom explora semnificația alunițelor plasate pe diferite zone ale corpului și vom analiza in ce masura acestea ar putea influența viitorul nostru. Identificand numarul corespunzator locului in care se afla alunițele dumneavoastra, veți descoperi interprețari interesante despre caracterul…

Bravo, tata! Rezumat episodul 7, sezonul 2, din 31 martie. Gioni reunește trupa Lucky Boys intr-o noua varianta

01:06, 01.04.2024 - In al șaptelea episod din noul sezon Bravo, tata!, telespectatorii au putut viziona cum Gioni merge la Dan Bursuc pentru sfaturi, dar și cum trupa Lucky Boys s-a reunit. Cele mai noi episoade din noul sezon al serialului le vezi pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

Adda apare in serialul „Bravo, tata!” de la Antena 1. Ce rol are cantareața: „M-am distrat teribil, a fost amuzant”

14:20, 31.03.2024 - Adda și Dan Bursuc participa, in calitate de invitați speciali, in cel mai nou episod al serialului „Bravo, tata!”, difuzat duminica aceasta, 31 martie, de la 23.15, la Antena 1.,,Bravo, tata!, comedia ce ii are ca protagoniști pe Razvan Fodor, Liviu Varciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, este despre…


Ce parere ai despre aceasta stire?