Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

București: Mai mulți cetățeni au pornit într-un marș, nemulțumiți de problemele pe care le au ca pietoni în trafic

Publicat:

Nemultumiti de problemele pe care le au ca pietoni in trafic, mai multi bucuresteni au pornit intr-un mars prin centrul Capitalei, informeaza B1 TV.

Oamenii acuza autoritatile de lipsa de interes si se plang ca nu mai au pe unde sa circule cand ies pe strada.

"Eu ca si pieton normal, greu. Greu in sensul ca unele semafoare nu sunt sincronizate si stai la stop pana astepti pana se face verde", afirma un protestatar.

Și persoanele cu handicap atrag atentia ca accesul pe trotuare sau in mijloacele de transport nu este adecvat nevoilor lor.

"Nu avem nimic adaptat,…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbatul rapit de pe o strada din București și bagat intr-o duba a avut nevoie de ingrijiri medicale

11:16, 03.05.2024 - Barbatul este in afara oricarui pericol, insa a necesitat ingrijiri medicale, dupa ce a fost rapit de pe strada, joi, 2 mai, de persoane necunoscute care l-au bagat cu forta intr-o duba, in parcarea unui complex rezidential din București, relateaza News.ro.„Victima a avut nevoie de ingrijiri medicale,…

Restrictii de trafic in aceasta noapte in Bucuresti pentru pasajele Unirii si Piata Presei Libere

02:50, 25.04.2024 - Sunt restrictii de trafic in aceasta noapte in Bucuresti pentru pasajele Unirii si Piata Presei Libere, informeaza Rador Radio Romania.Pana dimineata la ora 5 este inchis complet pasajul subteran de la Unirii pe sensul Universitate - Tineretului pentru lucrari de intretinere.

Incendiu puternic intr-un apartament din București. Oamenii sunt evacuați cu autoscara. Trei persoane sunt asistate medical

10:15, 14.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, duminica dimineața, intr-un apartament situat la etajul 3 pe Bulevardul Gara Obor din Sectorul 2 al Capitalei. Din cauza fumului dens, locatarii au fost evacuați cu autoscara pompierilor, prin exteriorul cladirii.

Un cuplu, lovit intenționat cu mașina de un șofer, in București! Totul a pornit de la o cearta in trafic

11:35, 29.03.2024 - Un cuplu a fost lovit intenționat cu mașina de un șofer! Totul s-a intamplat in București, dupa o cearta in trafic. Oamenii legii au intervenit de urgența la fața locului. Cum a procedat barbatul, dar și ce au decis autoritațile in cazul lui.

Catolicii sarbatoresc duminica Floriile. Procesiunea de pe strazile Capitalei aduce și restricții in trafic

09:45, 24.03.2024 - Traditionala Procesiune de Florii, la care sunt asteptati sa ia parte credinciosi, persoane consacrate si preoti din comunitatile si parohiile romano-catolice din Bucuresti si imprejurimi, va fi organizata, duminica, in Capitala, de Arhiepiscopia Romano-Catolica de Bucuresti.

Spaima cumplita pentru o batrana. Femeia, urmarita și lasata fara geanta/Barbat reținut de polițiștii Capitalei

16:55, 22.03.2024 - Au fost momente grele pentru o femeie de o varsta respectabila, care a ajuns sa treaca printr-o situație inspaimantatoare, pentru care a fost sesizata poliția. Oamenii legii din Capitala au facut o ancheta in acest caz. Un barbat in varsta de 36 de ani a fost retinut de catre politistii din Bucuresti,…

Cetațenii Sectorului 2, nemulțumiți de primarul Mihaiu. Edilul iși face video in campania electorala, ignorand cererile oamenilor

16:16, 22.03.2024 - Radu Mihaiu, primarul USR din Sectorul 2 din București, este cel mai criticat primar de sector, provocand furia cetațenilor de fiecare data. Oamenii din Sectorul 2 s-au saturat de mizerie și lipsa investițiilor. USR-istul a inceput sa-și faca video-uri in campania electorala, insa cetațenii scot…

Invazie de ploșnițe intr-o școala din București. Parinte: „Cand ajunge copilul acasa il dezbrac afara, il verific. Nu e normal”

11:30, 20.03.2024 - Este alerta intr-o școala din Sectorul 5 al Capitalei. Parinții se plang ca sunt ploșnițe in clase, pe care copiii le-ar aduce acasa pe haine și ghiozdane. Intr-un raspuns pentru Digi24, Primaria Sectorului 5 confirma ca ploșnițele au reaparut, dupa doua ture de dezinsecție.


Ce parere ai despre aceasta stire?