Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brutarii spanioli cer ajutor financiar guvernului, nemulțumiți de facturile la energie care s-au dublat

Publicat:

Un spaniol, desemnat anul acesta cel mai bun brutar din lume, cere ajutor guvernului pentru reducerea preturilor la electricitate. Acesta spune ca fara masuri imediate artizanii nu isi vor mai putea permite sa isi susțina produsele.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Protest spontan la Arhive. Angajații amenința pichetarea Guvernului, nemulțumiți de discrepanțele salariale

18:15, 16.05.2024 - In toata țara, joi 16 mai 2024, angajații serviciilor județene aparținand de Arhivele Naționale au ieșit in fața instituțiilor in care lucreaza in semn de protest fața de nivelul salarial in comparație cu al altor instituții publice.

Gospodariile cu venituri mai mici de 2000 de lei/membru vor primi ajutor financiar pentru plata consumului electric

09:55, 14.05.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului privind unele masuri pentru acordarea unui sprijin categoriilor de persoane vulnerabile pentru compensarea pretului la energie suportat partial din fonduri externe nerambursabile.

Ajutor de la stat pentru tinerii care se angajeaza. Condiții pentru a primi stimulentul financiar

17:25, 07.05.2024 - Ministerul Muncii și Solidaritații Sociale acorda, prin intermediul Agenției Naționale de Ocupare a Forței de Munca, stimulente sub forma de bani pentru tinerii care se angajeaza in anul 2024.

Romania, Polonia și Slovacia au furnizat ieri energie electrica Ucrainei, in regim de ajutor de urgența

11:45, 21.04.2024 - Romania, Polonia și Slovacia au furnizat ieri energie electrica Ucrainei, in regim de ajutor de urgența, din cauza bombardamentelor ruse care au lovit puncte nodale de la Harkov și Krivoi Rog. Citește și Banii Mioveniului – ingropati de grandomania primarului Georgescu in proiecte suspectate de coruptie…

Statul va oferi un ajutor financiar pentru producția de energie electrica cu emisii reduse de carbon

14:15, 04.04.2024 - Executivul roman a stabilit cadrul de funcționare a mecanismului Contractelor pentru Diferența, care va asigura un ajutor financiar pentru producția de energie electrica cu emisii reduse de carbon.

Vești bune pentru romani! A fost lansat programul ”primul student din familie”. Cine poate beneficia de ajutor financiar

17:20, 29.03.2024 - Vești excelente pentru romani! Guvernul a lansat un nou program, de aceasta data viitorilor studenți, care le ofera posibilitatea de a primi bani. Iata cui se adreseaza acest program și cine poate beneficia de bani. Sumele pe care le vor primi sunt de cateva sute de lei.

Banii ramași pe cardurile de energie se mai pot retrage doar pana la 31 martie. Ce acte sunt necesare

12:20, 26.03.2024 - Mai sunt doar cateva zile in care romanii pot retrage cash banii necheltuiți de pe cardurile de energie. Altfel, sumele ramase se pierd. Citește și: Saptamana aceasta are loc campania de colectare gratuita a deșeurilor voluminoase și DEEE, in Pitești Conform prevederilor art. 7 alin. (51) din Ordonanța…

Plafonarea prețurilor: PSD a preluat cererile romanilor și le-a transformat in lege

16:20, 22.03.2024 - PSD vrea menținerea celor doua masuri de plafonare: la adaosul comercial și la energie și gaze. Un prim pas s-a facut deja. Legea care prelungește masura plafonarii adaosului comercial la produsele de baza pana la finalul anului a fost adoptata de Parlament la propunerea parlamentarilor PSD. ”Decizia…


Ce parere ai despre aceasta stire?