Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bruno Le Roux, liderul grupului socialist din Adunarea Națională, a fost numit ministru de interne al Franţei

Publicat:

Le Roux, liderul grupului socialist din Adunarea Naționala (camera legislativa inferioara), va avea in responsabilitate gestionarea politicii antiteroriste, intr-o țara zguduita de o serie de atentate islamiste.

Potrivit agenției Reuters, nu exista alte schimbari majore in componența cabinetului dupa anunțul demisiei premierului și inlocuirea acestuia cu .

și-a anunțat luni candidatura la alegerile primare ale stangii in vederea prezidențialelor din 2017, marți dimineața inaintandu-i președintelui demisia sa.

Bernard…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Diana Șoșoaca cere ca polițistul Valer Kovacs sa fie numit ministru de Interne, dupa alegeri: A cui era motocicleta din clip, de fapt!

15:05, 31.05.2024 - Senatoarea Diana Șoșoaca cere ca polițistul Valer Kovaks sa fie numit ministru de Interne, dupa schimbarea puterii. Șoșoaca spune ca Valer Kovaks e terorizat de MAI pentru ca iși face treaba bine și refuza sa fie contra cetațenilor.

Scumpirea zaharului a triplat profiturile grupului francez Tereos, care a vandut „Zaharul Luduș”

15:55, 29.05.2024 - Producatorul francez de zahar Tereos, care anul trecut si-a vandut fosta fabrica Zaharul Ludus (Mures), a raportat o triplare a profitului net, pana la 448 milioane de euro, transmite Reuters.

VIDEO | Revolte in Noua Caledonie, dupa ce Parisul a schimbat regulile de vot: Trei persoane au fost ucise

12:20, 15.05.2024 - Trei persoane au fost ucise in tulburarile din Noua Caledonie, a anunțat un oficial, in timp ce revoltele au continuat, iar magazinele și școlile au ramas inchise miercuri, dupa ce Adunarea Naționala a Franței a aprobat modificari ale regulilor de vot in insula din Pacific, potrivit Mediafax.

Rusia a deschis o actiune penala impotriva presedintelui ucrainean, Volodimir Zelenski

17:16, 04.05.2024 - Volodimir Zelenski a fost pus de Moscova pe o lista a persoanelor cautate in Rusia. A fost deschisa o actiune penala impotriva presedintelui ucrainean, a relatat sambata agentia de presa rusa TASS, citand Ministerul rus de Interne, transmite Reuters. Informatia apare fara alte detalii in baza de date…

Moscova continua sa emita pașapoarte in „Novorusia”, iar Putin vrea schimbarea „radicala” a politicii de imigrație dupa atacul terorist

18:45, 02.04.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat marti, 2 aprilie, ca peste 3,2 milioane de persoane au primit cetatenia rusa in "Novorusia", cum denumeste Moscova ansamblul celor patru regiuni ucrainene pe care le-a anexat in septembrie 2022, Donetk, Luhansk, Herson si Zaporojie, dar pe care din punct de…

Economistul Miranda Sarmento a fost numit noul ministru de finanțe al Portugaliei

23:55, 28.03.2024 - Economistul Joaquim Miranda Sarmento a fost numit joi in funcția de ministru de finanțe al Portugaliei, președintele Marcelo Rebelo de Sousa aproband formarea unui guvern minoritar de centru-dreapta, scrie Reuters.

Luis Montenegro a fost numit noul prim-ministru al Portugaliei

07:00, 21.03.2024 - Liderul dreptei moderate Luis Montenegro a fost numit premier al Portugaliei in noaptea de miercuri spre joi, dar, din cauza victoriei sale fragile in alegerile legislative din 10 martie, este nevoit sa formeze un guvern minoritar si sa se descurce cu o extrema dreapta aflata intr-un progres notabil

Fostul șef al armatei ucrainene va ajunge ambasador la Londra. Zelenski l-a numit pe Zalujnii in post

20:45, 07.03.2024 - Fostul comandant-sef al armatei ucrainene, generalul Valeri Zalujnii, demis de Zelenski recent, a fost numit, joi, ambasador al Ucrainei in Regatul Unit, potrivit unui anunt al diplomației de la Kiev, citata de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?