Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Britney Spears s-a despărţit de soțul ei după 14 luni de căsnicie

Publicat:

si sotul ei, , s-au despartit dupa 14 luni de casnicie, iar Variety a aflat ca vedeta pop este reprezentata de o echipa importanta de avocati de la Hollywood pentru divort.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Mari, victima in propria casnicie? Soțul tinerel i-ar fi cheltuit toți banii: „Am facut plangere” / VIDEO

17:30, 10.04.2024 - Mari ar fi trait un coșmar in casnicia cu Dorel. Barbatul ar fi cheltuit banii familiei in scopuri personale și ar fi fost violent cu femeia, imediat dupa ce a avut loc cununia civila. Cum se apara acesta!

Un nou divorț la Hollywood. Cei doi actori se despart dupa 13 ani de casnicie

06:25, 07.04.2024 - Dupa 13 ani de casnicie, actorii Sacha Baron Cohen și Isla Fisher au anunțat ca au intentat inca de anul trecut divorțul. Anunțul a fost impartașit in story-uri pe Instagram de cei doi actori, potrivit Variety.

Aproape 500 de evrei de la Hollywood denunța discursul lui Jonathan Glazer la Oscar 2024

15:20, 19.03.2024 - Peste 450 de artiști, regizori și profesioniști evrei din industria cinematografica au emis o scrisoare deschisa pentru a critica discursul regizorului Jonathan Glazer de la ceremonia premiilor Oscar din 2024, potrivit News.ro.  Printre semnatarii acestei scrisori, transmisa de revista Variety,…

15 ani fara Ion Dolanescu. De ce s-a desparțit de Maria Ciobanu, dupa șase ani de casnicie

20:05, 18.03.2024 - Se implinesc 15 ani de cand Ion Dolanescu s-a stins din viața. De ce s-a desparțit regretatul artist de Maria Ciobanu, femeia alaturi de care a trait o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi au avut o casnicie de șase ani.

Robert Downey Jr. spune ca „regula de doua saptamani” l-a ajutat sa aiba o casnicie fericita timp de aproape doua decenii

07:30, 16.03.2024 - Actorul american Robert Downey Jr. a declarat, intr-un interviu pentru revista People, ca „regula de doua saptamani” l-a ajutat sa aiba o casnicie fericita timp de 19 ani, in condițiile in care și soția sa, Susan Downey, lucreaza la Hollywood, relateaza Business Insider.

Kevin Costner și Christine Baumgartner au divorțat oficial! Cei doi s-au desparțit dupa aproape 20 de ani de casnicie

09:25, 21.02.2024 - Este oficial! Kevin Costner și Christine Baumgartner au divorțat. Anunțul a fost facut, in urma cu puțin timp, de catre un judecator care a declarat ca actorul de la Hollywood si sotia sa de aproape doua decenii, sunt acum divortati din punct de vedere legal, potrivit documentelor depuse, in cursul…

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, reacție dura dupa ce ea și Sergiu au fost criticați pentru ca s-au desparțit: „V-am rugat sa nu jigniți”. Inca soțul ei și-a inchis contul de Instagram / FOTO

16:20, 11.02.2024 - Anunțul desparțirii dintre Madi și Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, a starnit o mulțime de reacții. Dupa ce fostul concurent a confirmat separarea, și tanara a avut o prima reacție. Doar ca, intre timp, s-ar fi trezit cu o mulțime de comentarii negative.


Ce parere ai despre aceasta stire?