Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bitterul suedez, un leac minune pentru foarte multe afectiuni

Publicat:

Bitterul suedez este nelipsit din casele celor care cred in puterea tamaduitoare a plantelor. Acest remediu popular, transmis din generatie in generatie, este o tinctura de plante a carei formula originala dateaza din secolul XVI si ii apartine savantului Paracelsus, care intentiona sa descopere un elixir al tineretii.


Vezi si: Cele mai bune remedii naturale pentru durerile de urechi

Popularitatea bitterului a fost temporara si, dupa o perioada de timp, leacul a fost uitat o vreme. Cel care l-a readus in atentia publicului a fost medicul suedez Claus…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia poate pierde razboiul din Ucraina. De ce trebuie sa se ajunga la acest final? Argumentele istoricului Timothy Snyder. „Pentru binele lumii și pentru binele ei”

23:36, 09.05.2024 - Pe 9 mai, Rusia sarbatorește anual Ziua Victoriei impotriva Germaniei naziste in cel de-al Doilea Razboi Mondial (1939-1945). Pe plan intern, aceasta sarbatoare este o expresie a nostalgiei fața de un cult al victoriei introdus in anii ’70 de liderul sovietic de atunci, Leonid Brejnev. Actualul lider…

STOP Ursula von der Leyen! George Simion propune un memorandum al partidelor conservatoare din UE pentru a nu o vota din nou la șefia CE

12:36, 29.04.2024 - Simion a facut propunerea la Conferinta Internationala "Make Europe Great Again" organizata de AUR, care a avut loc, sambata si duminica, la Palatul Parlamentului."Au fost zile interesante, sper ca ati avut experiente frumoase la Bucuresti. Eu am intalnit foarte multi prieteni, mi-am facut alti prieteni.…

Cercetatorul Adrian Constantin, laureat cu „Nobelul Austriei”, despre praful saharian: „Un fenomen vechi. Sunt studii care arata ca exista și in urma cu o mie de ani”

08:10, 23.04.2024 - Profesorul Adrian Constantin este un nume de referința in Austria. In anul 2020, el a obținut Premiul Wittgenstein, denumit „Nobelul Austriei”, dotat cu un premiu de 1,5 milioane de euro pentru cercetarea in domeniul modelarii matematice, miscarii valurilor si curentilor. Este recunoscut si pentru numarul…

Care sunt beneficiile consumului de mango

13:30, 27.03.2024 - Mango este un fruct exotic delicios, dar și foarte bogat in nutrienți. In unele zone din lume, mango este numit ”fructul rege”, tocmai datorita valorilor sale nutritive și gustului sau unic. Descopera lucruri interesante despre mango și care sunt beneficiile consumului de mango.Despre mangoMango (Mangifera…

Adevarul necenzurat iese la iveala la doi ani de la izbucnirea razboiului: Barbații ucraineni au fugit pe capete de razboi

12:21, 24.02.2024 - Se implinesc doi ani de razboi in Ucraina. Conflictul a provocat a patra cea mai mare criza de refugiați din istorie și cea mai mare a secolului XXI. De asemenea, invazia rușilor in Ucraina a provocat cea mai mare criza de refugiați din Europa de la cel de-al Doilea Razboi Mondial. Razboiul din Ucraina…

Klaus Iohannis: Asumarea trecutului ramane una dintre cele mai importante provocari ale prezentului. Mesajul președintelui de Ziua Dezrobirii Romilor

11:20, 20.02.2024 - Mesajul a fost prezentat de catre Sergiu Nistor, Consilier Prezidențial - Departamentul Cultura, Culte și Minoritați Naționale, in cadrul evenimentului cu tema „Dezrobirea romilor și semnificația sa pentru minoritatea roma și societatea romaneasca”, organizat de Agenția Naționala pentru Romi, sub egida…

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „Nu mai cascați gura la scandalurile politice din Romania. Fiți un pic atenți la criza din Marea Roșie”

09:30, 17.02.2024 - Criza generata de conflictul din Marea Roșie afecteaza toate rutele navale care aduc spre Europa materii prime, materiale și produse finite din „fabricile lumii” – China, India, Taiwan, Coreea de Sud, Indonezia, Tailanda, Filipine și alte țari asiatice – și, intr-o mai mica masura, petrol și combustibili…

Criteriul Trump - Țarile care nu iși respecta angajamentul fața de NATO. Romania, in tabara țarilor 'ascultatoare'

00:06, 14.02.2024 - Donald Trump a declarat in weekend ca ar incuraja Rusia sa atace aliații NATO "delasatori" care, in opinia sa, cheltuiesc prea puțin pentru aparare. Comentariile sale au șocat liderii de pe ambele maluri ale Atlanticului, noteaza The Washington Post. Toate națiunile membre NATO fac plați pentru a…


Ce parere ai despre aceasta stire?