Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bilanț negru! Patru persoane au murit, printre care un bebeluș, în urma a două accidente grave

Publicat:

Trei oameni au murit si alti sase au ajuns la spital in judetul Galati dupa ce șoferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului si a lovit un TIR parcat pe marginea drumului. O tragedie s-a produs si la Brasov, unde un bebelus s-a stins in urma unui grav accident. Drama este cu atat mai mare cu cat vinovat este tatal micutului care s-a urcat baut la volan.

Primul accident  a avut loc pe DN 26, în județul Galați. Martorii spun ca șoferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului și a lovit un TIR parcat. Trei persoane au murit și alte șase au fost ranite.

Unul…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un șofer a murit dupa ce s-a rasturnat de mai multe ori cu mașina

19:15, 30.04.2024 - Un șofer a murit, iar un pasager este in stare grava dupa ce s-au rasturnat de mai multe ori cu mașina. Accidentul s-a petrecut marți dimineața, la ora 8.00,pe Drumul Național 39, care leaga Mangalia de Vama Veche, in dreptul șantierului din Mangalia. Martorii spun ca mașina BMW circula cu viteza mare,…

Un tanar de 21 de ani a murit chiar de ziua lui, intr-un accident. Tragedie fara margini de Florii

16:01, 28.04.2024 - Tanarul de 21 de ani a mers in club cu prietenii ca sa-și serbeze ziua de nume. Dupa ce s-a distrat ore in șir pe ringul de dans și a consumat mai multe pahare de alcool, Florin s-a urcat la volanul mașinii și a plecat spre casa. Pe drum, a pierdut controlul direcției și a intrat cu viteza intr-un stalp.…

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Accident grav in județul Galați. O persoana a murit, iar alte 8 au fost ranite VIDEO

06:45, 16.02.2024 - Un accident cu opt victime a avut loc pe DN25, in județul Galați, joi noapte, 15 februarie 2024. In accident au fost implicate trei mașini. Circulația este blocata total in zona, anunța Poliția.

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Explozie devastatoare in Braila! Un barbat a murit. Trupul sau a fost gasit carbonizat

13:35, 09.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Braila. Un barbat a murit, dupa ce o cisterna a explodat. Trupul sau a fost gasit carbonizat in cabina in care lucra. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața victimei. Poliția face cercetari.

Cinci persoane plasate in arest preventiv in Brașov pentru vanzarea de droguri, inclusiv minorilor

19:30, 08.02.2024 - Cinci persoane au fost arestate preventiv pentru trafic de droguri. Acestea sunt acuzate ca au vandut droguri consumatorilor, inclusiv minori, din județul Brașov.Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Brașov au facut marți 12 percheziții domiciliare in județul Brașov, intr-un dosar penal de trafic…

Accident terifiant in Galați. O femeie a murit, dupa ce a fost lovita de un tren. Martorii au luat parte la scene cumplite

18:21, 04.02.2024 - Accident ingrozitor in Galați. O femeie a murit, dupa ce a fost lovita violent de un tren. Mai multe echipaje au ajuns la fața locului, dupa ce martorii au sunat la 112. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, caci ranile mult prea grave i-au provocat decesul!


Ce parere ai despre aceasta stire?