Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bibi, declarații emoționante despre relația cu iubitul. Cum se înțelege cântăreața cu Antonio Pican: ”Suntem foarte iubibilicioși”

Publicat:

Bibi și traiesc o frumoasa poveste de iubire. Cei doi sunt impreuna de mai mult timp, iar anul trecut vloggerul a cerut-o și de soție. Cantareața a oferit declarații exclusive la , unde a vorbit despre relația cu el.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Minodora, declarații emoționante dupa ce Naomy a murit la 47 de ani. S-au cunoscut la un festival de muzica ușoara: „Am ras și am plans impreuna”

21:40, 20.04.2024 - Naomy a murit in urma cu o zi, la 47 de ani, pe un pat de spital din Germania. Familia sufera cumplit, iar printre cei care au apreciat-o se numara și Minodora. Artista spune ca a avut primele interacțiuni cu ea acum mulți ani, in perioada in care amandoua incercau sa se lanseze in muzica.

Lidia Buble și iubitul ei, Horațiu Nicolau, impart orice! Dovada ca relația lor „merge ca pe roate” / PAPARAZZI

22:50, 19.04.2024 - Lidia Buble și iubitul ei, Horațiu Nicolau, impart orice! Avem dovada ca relația lor „merge ca pe roate”. De ce spunem asta? Ei bine, paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” omului de afaceri și l-au surprins in ipostaze rare și de senzație. Iata ce…

Anamaria Ferentz s-a intors in Romania dupa 14 ani. Cum e viața in America cu iubitul și cu cei 7 copii ai lui: „Am intrat și in imobiliare”

11:05, 16.04.2024 - Anamaria Ferentz a revenit in Romania dupa 14 ani in America, acolo unde s-a dus sa traiasca o viața normala, fara paparazzi. Despre viața ei in Statele Unite ale Americii a facut dezvaluiri acum, spune ca e fericita alaturi de americanul cu care traiește de trei ani o poveste de iubire. Invitata in…

Cum a inceput relația dintre Diana Matei și soțul ei, Marian Cleante. „Am fugit cu el din țara. Ne-am urcat in tren și am plecat”

17:45, 02.04.2024 - Diana Matei, in varsta de 42 de ani, este casatorita cu Marian Cleante din 2018, dar relația lor dureaza de peste 20 de ani și au impreuna un baiat. Cei doi s-au cunoscut cand artista avea doar 21 de ani, iar parntii acesteia nu au fost de acord cu relația lor, mai ales ca soțul artistei era casatorit…

Andreea Balan, intrebata de fiica cea mare despre casatoria cu Victor Cornea. Ce spune artista despre nunta: „Aș vrea foarte restrans”

13:10, 31.03.2024 - Andreea Balan rupe tacerea și spune daca s-ar casatori a doua oara. In prezent, cantareața are o relație cu Victor Cornea, care e jucator de tenis. De aproximativ un an de zile, Andreea Balan traiește o poveste de iubire cu Victor Cornea. Dupa o casnicie eșuata și cand nu mai credea ca va gasi un barbat…

Catalin Rizea, soțul Addei, declarații sincere despre relația cu cantareața! Cu ce problema se confrunta cei doi / VIDEO

23:00, 29.02.2024 - Catalin Rizea a facut declaratii sincere despre relatia cu sotia, Adda! Ne-a dezvaluit cu ce probleme se confrunta in relatia de cuplu, dar si cum reusesc sa le depaseasca. Mai mult, un membru al familiei urmeaza sa intre in sala de operații.

Pepe, detalii despre relația cu soția lui! Cum se organizeaza cei doi, dar și cat este artistul de permisiv cu copiii / VIDEO

22:50, 26.02.2024 - Cum descrie Pepe relația cu frumoasa sa soție, Yasmine. Interviu la dublu cu cei doi parteneri! Am aflat cum se organizeaza cei doi, dar și cat este de permisiv, artistul, cu cei mici. Declarații exclusive!


Ce parere ai despre aceasta stire?