Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Iordache și Alex Bodi, o nouă întâlnire la ceas de seară. Afaceristul și bruneta se comportă ca doi îndrăgostiți

Publicat:

și ies de cateva zile impreuna tot timpul, iar asta se intampla și in aceste momente. Cei doi se afla la un restaurant de fițe și se comporta ca doi indragosiți.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bianca Iordache a fost externata! Bruneta și fetița ei au ajuns acasa dupa naștere. Imagine emoționanta / FOTO

12:41, 15.06.2024 - Dupa zile de așteptare pline de emoții, Bianca Iordache și micuța ei au fost externate și au ajuns acasa, marcand astfel inceputul unei noi capitole in viața lor. Ce imagine emoționanta a postat vedeta.

Bianca Iordache a nascut! Bruneta a devenit mama pentru prima data! Tatal fetiței sale a fost prezent la maternitate! / FOTO

19:00, 10.06.2024 - Bianca Iordache a nascut in urma cu puțin timp! In urma cu o noapte, bruneta s-a pregatit pentru momentul mult așteptat, iar acum a adus pe lume primul ei copil! Este in culmea fericirii și a publicat prima imagine cu micuța ei! Marea surpriza a fost faptul ca și tatal fetiței sale a fost prezent la…

Sunt casatoriți de mai bine de cinci decenii, dar se comporta ca doi adolescenți indragostiți. Mircea Lucescu și soția sa sunt dovada clara ca exista dragoste adevarata / PAPARAZZI

21:45, 05.05.2024 - Mircea Lucescu și soția sa, Neli, sunt casatoriți de mai bine de cinci decenii, dar se comporta ca doi adolescenți indragostiți. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care dovedesc ca dragostea adevarata exsita.

Star Matinal. Alex Bodi și-a tatuat chipul Emei Uta pe abdomen. Cei doi indragostiți au plecat, din nou, intr-o vacanța de lux / VIDEO

10:50, 02.05.2024 - Dupa ce a cerut-o in casatorie, Alex Bodi a facut un nou gest de iubire pentru Ema Uta. Afaceristul și-a tatuat pe abdomen chipul femeii alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste de o buna perioada de timp.

Alex Bodi, vacanța de lux alaturi de Ema Uta. Ce destinație au ales cei doi indragostiți / FOTO

19:26, 23.04.2024 - Alex Bodi profita din plin de timpul pe care il petrece alaturi de aleasa inimii lui, Ema Uta, așa ca ca au mers din nou intr-o vacanța. Iata ce destinație au ales cei doi indragostiți de data aceasta.

Star Matinal. Alex Bodi, cerere in casatorie cu probleme! Afaceristul a fost la un pas sa anuleze tot: ”Mi-am dat seama...” / VIDEO

12:00, 10.04.2024 - Cererea in casatorie a lui Alex Bodi a fost vestea momentului in showbiz! Afaceristul și-a cerut de soție iubita, iar momentul a fost de basm! Insa, puțini sunt cei care știu ca a fost la un pas sa anuleze tot! Iata ce s-a intamplat, dupa ce a ajuns in Maldive!

Alex Bodi iși sarbatorește fiica cea mica. Imaginea speciala postata de afacerist cu Selena: „La mulți ani!” / FOTO

18:10, 04.04.2024 - Zi importanta pentru Alex Bodi. Afaceristul iși sarbatorește fiica cea mica. Cum este plecat in vacanța, alaturi de Ema Uta, pe care a și cerut-o in casatorie, nu a uitat de acest moment special și a facut publica o imagine alaturi de Selena.

Mama lui Alex Bodi și-a sarbatorit ziua de naștere! Afaceristul a petrecut alaturi de intreaga familie / FOTO

10:41, 22.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia lui Alex Bodi! Mama lui și-a aniversat ziua de naștere, in urma cu puțin timp. Afaceristul i-a fost alaturi familiei sale in cele mai importante momente și s-a afișat alaturi de cei mai importanți oameni din viața lui. Iata cum arata mama lui Alex Bodi!


Ce parere ai despre aceasta stire?