Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Drăguşanu nu sărbătoreşte Crăciunul şi nu împodobeşte niciodată bradul. Află motivul

Publicat:

Au trecut 31 de ierni de cand a venit pe lume si in niciuna nu a sarbatorit Craciunul in mod traditional. , perioada sarbatorilor de iarna s-a scurs ca oricare alta din an, potrivit spynews.ro.

In 31 de ani, nu a gasit bucurie in impodobirea bradului, nici macar o data. In prima parte a vietii s-a lovit de neajunsurile materiale. Dar mai presus de toate, despartirea parintilor ei i-a marcat existenta si a facut-o sa urasca sarbatoarea Craciunului.

" ca pe un moment petrecut in familie. Familia mea era dezbinata, deci nu i-am mai gasit rostul.…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Sarbatoare in familia lui Ionuț Cercel! Artistul iși sarbatorește frații: "Fericirea noastra..." / FOTO 

12:50, 28.04.2024 - Ionuț Cercel este cunoscut in intreaga țara, insa puțini știu ca artistul mai are doi frați, pe Amy și Florin Cercel. Astazi, cei doi iși sarbatoresc ziua de naștere și onomastica, ocazie cu care artistul le-a facut o urare emoționanta prin intermediul rețelelor de socializare.

Simona Gherghe le sarbatorește zilele onomastice soțului și fiicei sale! Sfantul Gheorghe este o tradiție in familia lor: ”A patra generație...”

16:15, 23.04.2024 - Simona Gherghe iși sarbatorește fiica și șoțul! Astazi este ziua lor onomastica, astfel ca le-a transmis un mesaj impresionant. Se pare ca Sfantul Gheorghe este foarte important pentru ei, caci face parte din familia lor de multe generații! Mesajul prezentatoarei TV a fost o surpriza minunata pentru…

Zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț! Mama co-prezentatoarei Xtra Night Show iși aniverseaza ziua de naștere. In ce țara o sarbatorește / VIDEO

13:45, 13.04.2024 - Natalia Mateuț iși sarbatorește mama! Co-prezentatoarea Xtra Night Show a plecat in vacanța cu familia, pentru a celebra aceasta zi speciala! Natalia Mateuț are o relație foarte speciala cu mama ei, astfel ca fiecare moment petrecut impreuna este de vis.

Sarbatoare in familia lui Rikito Watanabe! Asistentul de la Chefi la cuțite iși sarbatorește bunica in Japonia: "80 de ani..." / VIDEO

19:01, 05.04.2024 - Sarbatoare mare in familia lui Rikito Watanabe! Asistentul de la Chefi la cuțite iși sarbatorește bunica, in Japonia. Ce mesaj a transmis simpaticul bucatar cu ocazia zilei de naștere a uneia dintre cele mai importante persoane din viața lui.

Sarbatoare mare in familia Roxanei Nemeș. Vedeta iși sarbatorește soțul. Ce urare speciala i-a transmis: ”Te iubesc” / FOTO

20:06, 24.03.2024 - Roxana Nemeș iși sarbatorește partenerul de viața intr-un loc de vis. Cei doi au plecat intr-o vacanța in Italia și se bucura de momente frumoase impreuna. Pe rețelele de socializare, vedeta a publicat mai multe imagini alaturi de Calin Hagima, impreuna cu un mesaj special.

Motivul pentru care fiul lui Romica Țociu s-a mutat de acasa. Ce spune comediantul despre decizia luata de Catalin și familia lui / VIDEO

22:55, 20.02.2024 - Romica Țociu vorbește despre motivul pentru care fiul sau, Catalin, impreuna cu familia s-au mutat din casa comediantului. Cum se descurca concurentul Te Cunosc de Undeva fara nepoții alaturi de care se trezea in fiecare dimineața.

Noi date despre decizia autoritatilor cu privire la trupul neinsufletit al lui Alexei Navalnii | Motivul pentru care familia nu are acces la el

19:36, 19.02.2024 - Trupul neinsufletit al lui Navalnii nu va fi dat familiei inca doua saptamani, a spus purtatorul sau de cuvant. Familia disidentului a lansat o serie de acuzații grave la adresa autoritatilor rusesti.


Ce parere ai despre aceasta stire?