Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Drăgușanu, glumă genială la adresa sa. Cum s-a autoironizat vedeta TV

Publicat:

Bianca Dragușanu i-a lasat pe carcotași cu buza umflata dupa ce chiar singura a facut o gluma la adresa sa. Cum s-a autoironizat cel mai controversat personaj din showbiz-ul romanesc? Totul s-a petrecut la TV. Fanii acesteia au ras cu gura pana la urechi de cele dezvaluite de ea. Imaginile sunt de la primele apariții […] The post Bianca Dragușanu, gluma geniala la adresa sa. Cum s-a autoironizat vedeta TV appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini din noua casa a Oanei Radu. Cum arata locuința de lux a artistei. Fanii au fost fascinați cand au vazut ce are pe scari

16:26, 13.04.2024 - Oana Radu a publicat primele imagini din noua casa. Locuința de lux a artistei este de-a dreptul spectaculoasa. Aceasta are o arhitectura unica, iar design-ul din interior iți taie rasuflarea. Vedeta nu a terminat de mobilat superba vila.

Alexandra Stan, greu de recunoscut. Schimbarea facuta de vedeta la nivelul fetei, fanii nu sunt incantati. Foto

09:16, 05.04.2024 - Alexandra Stan, de nerecunoscut pe strada. Vedeta a facut o noua schimbare de look, așa cum ne-a tot obișnuit in ultima vreme. A trecut prin multe tranziții, dar cea de acum i-a șocat complet și pe fani. Ce modificare a facut la nivelul feței și cum arata artista acum. Alexandra Stan, schimbare de look…

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Xtra Night Show. Anița Condescu, in pericol sa iși piarda copilul definitiv. Vedeta continua seria acuzațiilor grave la adresa fostului soț: „Aveam dovezi, inregistrari...”

09:06, 13.03.2024 - Anița Condescu face noi acuzații la adresa fostului soț, despre care spune ca vrea cu orice preț sa ii ia copilul. Vedeta nu are voie sa il vada 30 de zile și exista și un raport in urma caruia ar putea sa se ceara sa fie decazuta din drepturile parintești.

Vica Blochina, mesaj special pentru Bianca Dragușanu, de ziua ei de naștere. Ce urare i-a facut vedeta: „Ai fost sprijinul meu...” / FOTO

23:30, 06.03.2024 - Vica Blochina a transmis un mesaj special pentru Bianca Dragușanu, cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Vedeta i-a facut prietenei sale o urare emoționanta. Iata ce a postat pe rețelele de socializare!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre babele din luna martie: „Privind catre varsta pe care...”

09:10, 01.03.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre babele din luna martie. Vedeta i-a amuzat pe colegii ei și cu siguranța și pe telespectatori.

Bianca Dragușanu, ințepatura la adresa Claudiei Patrașcanu. Cum o ataca vedeta: „Diavolul poate...” / FOTO

19:50, 10.02.2024 - Bianca Dragușanu a transmis o ințepatura la adresa Claudiei Patrașcanu. Cele doua se cearta prin intermediul rețelelor de socializare. Iata cum o ataca vedeta pe fosta partenera a iubitului ei, Gabi Badalau!

Antrenorul din Superliga a rabufnit la adresa propriilor suporteri: „Nu-mi aduc aminte sa fi vazut meciuri de Liga Campionilor aici”

17:30, 10.02.2024 - Poli Iași și FC Voluntari au remizat, scor 0-0, in runda cu numarul 25 din Superliga. Leo Grozavu a avut un schimb de replici cu suporterii care i-au cerut demisia.  Poli Iași și FC Voluntari n-au oferit cel mai atractiv meci. Fanii prezenți pe stadion și-au pierdut rabdarea in final și i-au cerut demisia…


Ce parere ai despre aceasta stire?