Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bia Khalifa, implicată într-o idilă cu Tzancă Uraganu?! A fost surprinsă în ipostaze incendiare, lângă el: ”Nu te lași până nu te bate Marymar”

Publicat:

Este scandal in showbiz! ar fi noua cucerire a lui ! A fost surprinsa in ipostaze incendiare, langa el și l-a surprins cu...talente ascunse! A fost nevoie de un singur videoclip pentru a declanșa razboiul! Iata ce i-a alertat pe fanii manelistului și ce ar putea sa o enerveze pe , actuala lui iubita!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tzanca Uraganu și Alina Marymar, intr-o situație disperata, din cauza problemelor de sanatate din familia lor: „Fara sa știm...”. Cei doi spera intr-o minune / FOTO

23:45, 24.04.2024 - Tzanca Urganu și Alina Marymar nu trec prin cea mai buna perioada, dupa ce un membru din familia lor se confrunta cu probleme de sanatate grave. Manelistul a anulat botezul fiului, eveniment care trebuia sa aiba loc pe 14 mai din acest motiv. Cei doi au fost inclusiv la un preot pentru a se ruga și…

NUCLEARA. Poșta Romana, implicata in traficul internațional de droguri! Dezvaluiri incendiare de la DIICOT!

10:50, 21.03.2024 - Traficul de droguri pare o problema fara sfarșit. Și starnește ingrijorare, mai ales ca, in ultimii ani, tot mai mulți tineri din Romania par sa fi cazut in mrejele consumului de substanțe interzise, inclusiv a așa-numitelor „cristale”. Mai nou, apar date de la DIICOT, cuprinse intr-un raport cu informații…

Loredana Groza, show de zile mari. In ce ipostaze incendiare a fost surprinsa artista intr-un club din București

14:15, 18.03.2024 - Loredana Groza este una dintre cele mai appreciate și talentate artiste ale momentului. Frumoasa cantareața in varsta de 53 ani continua sa faca furori in cluburi cu show-urile ei muzicale.

A lasat rolul de "actrița principala" și merge cu mijlocul de transport in comun. Narcisa Balaban, mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța, surprinsa in ipostaze rare / PAPARAZZI

23:45, 16.03.2024 - A incercat sa treaca neobservata, dar fara succes. Narcisa Balaban a lasat rolul de "actrița principala" și merge cu mijlocul de transport in comun. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins-o in ipostaze rare pe mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța.

Se iubesc ca-n prima zi! Tzanca Urganu și Alina Marymar, mesaje ludice pe internet! Ce și-au adresat public

22:50, 07.03.2024 - Tzanca Uraganu și Alina Marymar formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbizul romanesc. Cei doi s-au cunoscut in urma cu trei ani și au decis sa formeze un cuplu. Astazi, manlistul și iubita sa, au facut cateva postari in care au vorbit despre inceputurile lor.

(video) Fosta ministra a Afacerilor Interne Ana Revenco, surprinsa parcand neregulamentar langa Președinție

21:21, 06.03.2024 - Fosta ministra a Afacerilor Interne și șefa Centrului pentru Comunicații Strategice și Combaterea Dezinformarii, Ana Revenco și-a parcat mașina chiar in fața trecerii de pietoni. Cazul a fost surprins de catre un activist.

Fiica lui Tzanca Uraganu și a Alinei Marymar, Anastasia, a implinit șapte luni. Cat de mare a crescut fetița celor doi: „Am scos-o in oraș” / FOTO

15:45, 10.02.2024 - Ziua de ieri a fost cu totul speciala pentru Tzanca Uraganu și iubita lui, Alina Marymar. Fiica lor, Anastasia, a implinit șapte luni, motiv pentru care bruneta a ieșit cu micuța in oraș, impreuna cu cateva cunoștințe. Cat de mare a crescut fetița celor doi.

Tzanca Uraganu și Alina Marymar, ipostaze romantice in Dubai! Cantarețul și-a dus iubita intr-o vacanța de vis / FOTO

21:35, 29.01.2024 - Așa cum a obșinuit pe toata lumea, Tzanca Uraganu traiește ”pe picior mare” alaturi de iubita lui! Manelistul a dus-o pe Alina Marymar intr-o vacanța de lux in Dubai. Cei doi au fost surprinși in ipostaze romantice unul alaturi de celalalt!


Ce parere ai despre aceasta stire?