Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Beijingul respinge criticile din afara tarii dupa moartea disidentului Liu Xiaobo: China este un stat de drept

Publicat:

Beijingul a respins, vineri, vineri, valul de critici din afara tarii dupa moartea disidentului , laureat al pentru Pace in 2010. Beijingul a tinut sa sublinieze ca "China este un stat de drept", potrivit AFP.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

China iese cu o declarație razboinica impotriva SUA: 'Abordarea lor e extrem de ipocrita si total iresponsabila'

04:35, 24.04.2024 - China a condamnat marti, cu o zi inainte de vizita secretarului de stat american Antony Blinken, ceea ce ea califica drept "acuzatii nefondate" ale SUA, potrivit carora Beijingul sustine armata rusa in Ucraina, informeaza AFP.

Trei adolescenti din China si-au omorat un coleg in bataie, apoi i-au ascuns cadavrul intr-o sera

14:20, 09.04.2024 - Trei adolescenti din China risca pedeapsa cu moartea pentru ca au omorat in bataie un coleg de clasa, de 13 ani. Crima a avut loc luna trecuta in orasul Hebei. Camerele de supraveghere din zona l-au surprins pe baiat cu scuterul sau, inconjurat de colegii care vor deveni ucigașii lui. Dupa doar o ora…

Seful diplomatiei ruse, vizita oficiala de doua zile in China: „Subiecte fierbinti” pe agenda intalnirilor de la Beijing

08:30, 08.04.2024 - Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a sosit luni in China, au anuntat serviciile sale, pentru o vizita oficiala vizand intarirea legaturilor cu Beijingul, partener diplomatic si economic cheie al Moscovei, noteaza presa romana , cu referire la AFP.

China a construit un fals Taipei intr-o regiune izolata din nordul țarii pentru a simula invadarea Taiwanului

20:41, 01.04.2024 - Noi imagini din satelit care arata ca China a construit o replica a cartierului prezidențial din Taipei in provincia Mongolia Interioara, o zona indepartata și ascunsa a teritoriului sau, au suscitat temeri ca regimul de la Beijing se pregatește de invadarea insulei guvernate democratic, relateaza France24.

Reacția Chinei dupa ce SUA s-au angajat sa susțina Filipine in cazul unei dispute in Marea Chinei de Sud

12:15, 19.03.2024 - China a susținut marti ca SUA nu au niciun fel de legitimitate pentru a interveni in Marea Chinei de Sud, dupa ce Washingtonul s-a angajat sa sprijine Filipinele in cazul unui conflict cu Beijingul in aceasta vasta zona maritima disputata.

Noi amenințari de la Beijing: SUA nu au „niciun drept” sa se amestece in Marea Chinei de Sud

12:05, 19.03.2024 - China a declarat marti ca SUA nu au niciun fel de legitimitate pentru a interveni in Marea Chinei de Sud, dupa ce Washingtonul s-a angajat sa sprijine Filipinele in cazul unui conflict cu Beijingul in aceasta vasta zona maritima disputata.

Cum vrea sa cucereasca Beijingul lumea? „Singura speranța a lumii este legata de China”. China la zi

07:40, 15.02.2024 - In materialul de astazi „China la zi” va prezentam traducerea (din limba chineza) a unui articol publicat de Global Times din presa chineza, cu privire la a doua tema abordata in cadrul Conferinței anuale 2024 Global Times, organizata la sfarșitul lunii decembrie 2023 la Beijing.

China apreciaza drept ilegale sancțiunile UE

21:56, 13.02.2024 - China a protestat ferm impotriva propunerii UE de a impune restricții comerciale asupra a trei companii chineze care fac afaceri cu Rusia. Bloomberg informeaza despre acest lucru cu referire la o declarație a Ministerului chinez de Externe. „China se opune cu hotarire sancțiunilor ilegale impotriva…


Ce parere ai despre aceasta stire?