Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Beijingul își extinde influența militară în regiunea Mării Chinei de Sud prin modernizarea celei mai mari baze navele din Cambodgia

Publicat:

Un oficial chinez a declarat miercuri ca un „parteneriat impenetrabil” cu Cambodgia a fost intarit de cooperarea militara, in contextul in care au inceput lucrarile finanțate de Beijing pentru modernizarea celei mai mari baze navale din statul din sud-estul Asiei, transmite Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA, Marea Britanie si Canada acuza Rusia de complot pentru a influenta alegerile prezidentiale din R.Moldova

18:25, 13.06.2024 - Statele Unite, Marea Britanie si Canada au acuzat joi Rusia de complot pentru a influenta rezultatul alegerilor prezidentiale care au loc in octombrie in Republica Moldova, intr-o declaratie comuna publicata de Departamentul de Stat, transmite Reuters, informeaza Agerpres.

Berlinul incurajeaza discutiile constructive intre UE si China privind tarifele vamale

21:15, 12.06.2024 - Germania incurajeaza Comisia Europeana sa aiba discutii constructive cu Beijingul privind impunerea de tarife vamale suplimentare pentru vehiculele electrice (EV) fabricate in China, a anuntat miercuri un purtator de cuvant al Guvernului, adaugand ca Berlinul nu vrea mai multe restrictii comerciale…

Tot mai aproape de razboi: soluția pentru Taiwan este una militara, susțin militarii chinezi

07:45, 02.06.2024 - Perspectiva unei "reunificari” pasnice cu Taiwanul este din ce in ce mai "slabita” de separatisti si de fortele externe, a declarat, duminica, ministrul chinez al apararii, Dong Jun, citat de Reuters, scrie news.ro.

Putin e mulțumit de planul de pace al Chinei pentru Ucraina și il lauda pe Xi Jinping: „Beijingul ințelege cu adevarat”

11:25, 15.05.2024 - Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat intr-un interviu difuzat miercuri ca sprijina planul Chinei pentru o reglementare pasnica a crizei ucrainene, afirmand ca Beijingul a inteles perfect ce se ascunde in spatele acestei crize, informeaza Reuters.

Ucraina va primi primele avioane de lupta F-16 in iunie sau iulie, afirma o sursa militara de la Kiev

18:00, 10.05.2024 - Kievul se asteapta sa primeasca primele sale avioane de lupta F-16 de la aliatii sai occidentali in iunie sau iulie, a declarat vineri o sursa militara ucraineana de rang inalt, relateaza Reuters.

Taiwanul raporteaza activitate militara chineza dupa ce Blinken a parasit Beijingul

11:15, 27.04.2024 - Taiwanul a raportat sambata o reluare a activitatii militare chineze in apropierea insulei, 12 avioane trecand linia mediana sensibila a stramtorii Taiwan, la o zi dupa ce secretarul de stat american Antony Blinken a incheiat o vizita in China, relateaza Reuters.

Baza militara americana din Siria, atacata cu rachete

11:06, 22.04.2024 - Cel puțin cinci rachete au fost lansate duminica din orașul irakian Zummar spre o baza militara americana din nord-estul Siriei, au declarat pentru Reuters doua surse de securitate irakiene și un oficial american.

VIDEO Thailanda: Mii de credincioși, unii in stare de transa, s-au adunat la un templu celebru pentru tatuajele sale sacre

15:10, 23.03.2024 - Mii de credincioși din Thailanda, unii in stare de transa, s-au adunat la un templu budist de la marginea Bangkokului. Acesta este renumit pentru tatuajele sacre cunoscute sub numele de Sak Yant, pentru a cauta o purificare personala și pentru a aduce un omagiu unui venerat calugar care a fost mare…


Ce parere ai despre aceasta stire?