Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bebeluș în vârstă de doar o lună, în stare gravă în urma unui accident rutier

Publicat:

Un copil care a venit recent pe lume trece prin clipe grele. In varsta de doar o luna, sugarul a fost implicat intr-un accident rutier care a avut loc in noaptea de duminica spre luni, in satul Barațca din comuna Pauliș, județul Arad. Potrivit aradon.ro, bebelușul se afla pe bancheta din spate a autoturismului condus […] Articolul Bebeluș in varsta de doar o luna, in stare grava in urma unui accident rutier a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO - Accident mortal teribil: un barbat a decedat, totul dupa o coliziune intre trei mașini / Patru persoane au ajuns la spital in stare grava

20:35, 19.04.2024 - Un barbat de 58 de ani a decedat, iar alte patru persoane, intre care si doi copii, au ajuns la spital, vineri seara, in urma coliziunii a trei autoturisme pe principala artera de circulatie din municipiul Ramnicu Valcea.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Caz șocant in Iași! O fetita in varsta de patru ani a cazut intr-un iaz. Micuța e in stare grava, la spital

23:05, 05.04.2024 - Caz șocant in Iași! O fetița in varsta de patru ani a ajuns in stare grava, la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iasi, dupa ce a cazut intr-un iaz. Potrivit informațiilor, micuța a fost resuscitata de medici, iar acum este in coma și lupta sa traiasca.

Drumul Alexandria – Turnu Magurele face victime / Accident rutier grav in zona Izvorul Rece

18:00, 28.03.2024 - Eveniment Drumul Alexandria – Turnu Magurele face victime / Accident rutier grav in zona Izvorul Rece martie 28, 2024 17:57 Un nou eveniment rutier a avut loc in urma cu puțin timp. La ieșire din municipiul Alexandria, pe DN 52, in zona Izvorul Rece, un autoturism s-a rasturnat, iar salvatorii…

Judetul Constanta: Accident rutier pe DN2A intre localitatile Stupina si Crucea. O victima, in stare grava (GALERIE FOTO)

15:00, 18.03.2024 - Un accident rutier a avut loc in aceasta dupa amiaza in judetul Constanta.Potrivit ISU Dobrogea evenimentul rutier a avut loc pe DN2A intre localitatile Curcea si Stupina.Din primele informatii un autoturism s a rasturnat.Conform SAJ Constanta este posibil ca o victima sa fie in stop cardiorespirator.…

MAGURA ILVEI: Motociclist in stare grava, dupa ce a intrat intr-un pod

17:55, 16.03.2024 - Pompierii militari au fost solicitați sa intervina la un accident rutier produs in aceasta dupa-masa in localitatea Magura Ilvei. Un motociclist este in stare grava, dupa ce a intrat intr-un pod. Un accident rutier a avut loc in aceasta dupa-masa in localitatea Magura Ilvei. Un motociclist a pierdut…

Un ciclist spaniol in varsta de 18 ani a murit intr-un accident rutier in timpul antrenamentului

18:10, 29.02.2024 - Ciclismul spaniol este in doliu dupa decesul tanarului Juan Pujalte, de la echipa Valverde Team-Ricardo Fuentes, intr-un accident rutier in timpul unui antrenament in regiunea Murcia din Spania, relateaza RMC Sport.

Fiul lui Eduard Novak, implicat intr-un accident rutier! In ce stare se afla tanarul de 20 de ani / FOTO

14:20, 25.02.2024 - Momente de panica pentru Eduard Novak, asta pentru ca fiul lui a fost implicat intr-un accident rutier! In ce stare se afla tanarul de 20 de ani. Mesajul postat de fostul ministru al Sportului pe o rețea de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?