Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bază militară care găzduieşte soldaţi americani în Irak, atacată cu rachete. Sunt răniţi

Publicat:

O baza militara irakiana care gazduiește soldați americani a fost, duminica, ținta unor rachete, potrivit unor surse militare fara a preciza originea tirurilor.Potrivit surselor irakiene, niciunul soldat american nu a fost ranit sua ucis.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Atac cu rachete asupra orasului Harkov: Șase raniți, mai multe cladiri de locuințe au fost avariate

10:40, 24.04.2024 - Rachete rusesti au avariat cladiri rezidentiale si au ranit sase persoane in Harkov, al doilea oras ca marime din Ucraina, a declarat miercuri dimineata, guvernatorul regiunii, Oleh Sinehubov.

Baza militara americana din Siria, atacata cu rachete

11:06, 22.04.2024 - Cel puțin cinci rachete au fost lansate duminica din orașul irakian Zummar spre o baza militara americana din nord-estul Siriei, au declarat pentru Reuters doua surse de securitate irakiene și un oficial american.

VIDEO - Israelul mai primește o lovitura dura, dupa atacul Iranului: o baza militara a fost atacata de Hezbollah

18:05, 17.04.2024 - Grupul militant libanez Hezbollah a declarat ca a lovit sediul militar din nordul Israelului, ca raspuns la asasinarea luptatorilor sai de marți, informeaza CNN.Intr-o declarație de miercuri, grupul a spus ca a vizat sediul cu „rachete ghidate și drone ofensive”.

Urmatorii soldați ai Americii vor fi mașini. In razboaiele viitoare, generalii americani vor sa trimita roboți pentru a infrunta primele gloanțe ale inamicului

21:10, 07.04.2024 - Continue reading Urmatorii soldați ai Americii vor fi mașini. In razboaiele viitoare, generalii americani vor sa trimita roboți pentru a infrunta primele gloanțe ale inamicului at Info real.

Razboi in Ucraina, ziua 766. Fortele ucrainene au doborat doua rachete rusesti deasupra Odesei. Cinci oameni au fost raniți

00:05, 30.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 766. Fortele aeriene ucrainene au doborat doua rachete rusesti deasupra orasului Odesa, in sudul Ucrainei, au declarat oficialii ucraineni, insa resturi care au cazut au lovit infrastructura civila, ranind cinci persoane.

Razboi in Ucraina, ziua 756. Baza aeriana rusa Engels, care gazduiește bombardiere strategice, atacata cu drone

13:21, 20.03.2024 - Drone ucrainene operate de agenția de informații militare GUR au atacat miercuri dimineața baza aeriana Engels, care gazduiește bombardiere strategice, iar Kievul evalua pagubele, a declarat pentru Reuters o sursa din cadrul serviciilor secrete ucrainene. Baza aeriana este situata in apropierea orasului…

Baza aeriana ruseasca Engels, care gazduiește bombardiere strategice, a fost atacata cu drone

12:36, 20.03.2024 - Baza aeriana rusa Engels, care gazduiește bombardiere strategice Tu-160 și Tu-95MS, a fost vizata din nou de un atac cu drone. Guvernatorul regiunii Saratov, unde se afla aceasta baza, susține ca dronele au fost doborate.

Experții americani nu exclud ca Moscova sa decida anexarea Transnistriei in viitor pentru a justifica o intervenția militara impotriva Moldovei

11:56, 29.02.2024 - Rusia poate folosi declarația Congresului Deputaților din autoproclamata Transnistria pentru a justifica o serie de acțiuni și acorduri de consolidare a operațiunilor hibride care vizeaza destabilizarea și polarizarea Republicii Moldova inaintea negocierilor privind aderarea țarii la UE.


Ce parere ai despre aceasta stire?