Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bayern Livada s-a retras oficial din liga a IV-a

Publicat:

Scris de - Dupa ce si-a anuntat retragerea din campionat printr-un comunicat remis presei locale, conducerea echipei a depus la AJF Bihor actul oficial.

In aceste conditii, rezultatele obtinute de echipa in campionatul Ligii a IV-a si in cel de juniori vor fi anulate. a IV-a, Bayern a avut doua victorii, doua egaluri si 9 infrangeri. Singurele echipe in fata carora a punctat sunt CSC Sanmartin, (victorii), CSO Stei si (remize).

se retrage din campionat

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi parinti au fost condamnati la inchisoare cu suspendare, dupa ce si-au retras cei 4 copii de la scoala

08:00, 17.05.2024 - Doi parinti din Bihor au fost condamnati la patru luni de inchisoare cu suspendare dupa ce si-au retras copiii de la scoala. Decizia este definitiva. Cei doi au refuzat sa-i mai lase pe cei mici sa participe la cursuri pe motiv ca nu sunt de acord cu materia predata. Familia locuiește in comuna Bratca,…

Parinți din Bihor, condamnați pentru homeschooling - Inchisoare cu suspendare dupa ce și-au retras copiii de la școala

23:31, 10.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat joi hotararea definitiva in cazul unui cuplu din Bihor acuzat ca și-a retras copiii din sistemul de invațamant de stat pentru a-i educa acasa. Hotararea menține sentința inițiala a Judecatoriei Aleșd, condamnandu-i pe cei doi parinți la patru luni de inchisoare, cu…

Doi parinti din Bihor au fost condamnati la inchisoare cu suspendare, dupa ce si-au retras cei 4 copii de la scoala

17:05, 10.05.2024 - Doi parinti din Bihor au fost condamnati la patru luni de inchisoare cu suspendare dupa ce si-au retras copiii de la scoala. Decizia este definitiva. Cei doi au refuzat sa-i mai lase pe cei mici sa participe la cursuri pe motiv ca nu sunt de acord cu materia predata.

Sentința definitiva: parinții din Bihor care și-au retras 4 copii de la școala de stat pentru homeschooling, condamnați

16:31, 09.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, joi, sentința definitiva in cazul celor doi parinți din Bihor acuzați de impiedicarea accesului la invațamantul general obligatoriu dupa ce și-au retras patru copii de la școala pentru a-i inscrie in sistemul de invatamant de tip homeschooling.

Primele clasate au obținut victorii in etapa a 9-a din play-off-ul Ligii a IV-a Bihor

16:10, 04.05.2024 - In etapa a 9-a din play-off-ul Ligii a IV-a primele patru clasate au obținut victorii scontate. Trei dintre ele au jucat sambata de la ora 11:00, in ajun de Paște, iar o partida s-a desfașurat in devans.

FOTBAL SATMAREAN Se da startul oficial in returul campionatului Ligii 4 județene

12:46, 16.03.2024 - Dupa lunga vacanța din fotbalul județean, la sfarșitul acestei saptamani se reia campionatul Ligii 4 Elite, primul eșalon din cadrul AJF Satu Mare. The post FOTBAL SATMAREAN Se da startul oficial in returul campionatului Ligii 4 județene first appeared on Informatia Zilei .

Infrangere neașteptata in primul joc oficial din primavara lui 2024

09:31, 10.03.2024 - Echipa de fotbal de la Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a inceput sezonul de primavara al Ligii a 3-a cu o infrangere neașteptata, suferita sambata pe teren propriu  in derby-ul județean cu CSM Victoria Carei, scor 0–1. Cu un lot decimat de accidentari și suspendari, CSM Olimpia a avut de…

Сlubului din Tiraspol s-a retras oficial din campionat Republicii Moldova la fotbal

04:10, 09.03.2024 - Comisia de Disciplina a Federației Moldovenești de Fotbal a examinat cererea clubului Dinamo-Auto privind retragerea echipei din campionat din cauza lipsei resurselor financiare și sponsorizarii. Comitetul a admis cererea clubului din Tiraspol și a exclus Dinamo-Auto din campionat. {{659996}}Totodata,…


Ce parere ai despre aceasta stire?