Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Băutura recomandată de Lidia Fecioru care te scapă de tensiunea arterială. Nu vei mai avea nevoie de medicamente

Publicat:

a prezentat un remediu natural pentru tensiunea arteriala. Ai nevoie de doar doua ingrediente, iar persoanele care sufera de aceasta afecțiune pot ține aceasta cura cat timp este nevoie. Vei putea renunța la medicamentele, iar sanatatea va fi tot mai buna.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Sfaturile importante oferite de Lidia Fecioru: „Acest leac este foarte bun”

12:55, 24.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru ajuta pe toata lumea cu leacrile naturale pe care le ofera pentru sanatatea organismului uman. De aceasta data, bioenergoterapeuta a vorbit despre ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Ce sa pui in cratița pentru a scapa de excesul de sare, de fapt. Dureaza cateva minute, sfatul vital al Mihaelei Bilic

11:46, 18.03.2024 - Nu mai este niciun secret ca, daca este consumata in cantitați prea mari, devine unul dintre marii inamici ai sanatații organismului uman. Pentru a ne asigura ca ne bucuram doar de beneficiile sale, trebuie sa aplicam un truc simplu dezvaluit de medicul Mihaela Bilic. Afla, din randurile de mai jos,…

Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru: ”E bun și pentru copii”

20:30, 16.03.2024 - In timp ce medicamentele sunt uneori necesare pentru a trata tusea, remediile naturale, inclusiv gargara cu apa sarata și consumul de miere, pot fi, de asemenea, de ajutor. Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru.

Boli cardiovasculare: tahicardia sinusala și tensiunea arteriala – cum se manifesta și cat de importanta este prevenția?

11:11, 07.03.2024 - Inima este cel mai puternic mușchi din organism și, totodata, este cea care ne indica permanent prezența ei. O simțim la o simpla atingere, dar mai ales in timpul exercițiilor fizice sau a momentelor foarte emoționante, cand ritmul batailor se dubleaza.

Remedii naturale care te scapa de insomnii. Cum se prepara bautura care te adoarme rapid, cand se bea

21:06, 17.02.2024 - Lasata netratata, insomnia poate afecta sistemul cardiovascular, scade puterea de concentrare și crește riscul de obezitate. Pentru tulburarea de somn care se manifesta prin dificultați in a adormi, trezire pe timpul nopții sau somn de slaba calitate, exista și cateva remedii naturale.

Leacul care te scapa de bronșita. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: "Face foarte bine dupa o tuse grea"

20:31, 17.02.2024 - Mai ales in aceasta perioada, o mulțime de persoane se confrunta cu aceasta problema de sanatate: bronșita. Deseori, aceasta afecțiune are ca simptome: tuse urata, mult mucus și poate chiar dureri de corp sau frisoane. Ce leac te scapa de bronșita. Iata care sunt sfaturile oferite de Lidia Fecioru.

Bautura recomandata de specialiștii Harvard pentru a preveni imbatranirea. Are numeroase beneficii

17:15, 01.02.2024 - Majoritatea persoanelor iși doresc sa fie veșnic tinere, in special femeile, care evita sa-și dezvaluie adevarata varsta. Specialiștii au dezvaluit ca o bautura poate preveni imbatranirea. Se estimeaza ca 70% dintre spanioli consuma cafea la prima ora a dimineții. Insa aceasta cafea este preparata cu…

Hipertensiune arteriala (HTA): simptome și tratament

16:10, 30.01.2024 - Tensiunea arteriala ridicata, cunoscuta și sub denumirea de hipertensiune arteriala, este o afecțiune grava care poate avea consecințe semnificative asupra sanatații. Poate fi influențata de diverși factori precum stresul, stilul de viața și predispoziția


Ce parere ai despre aceasta stire?