Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Băsescu i-a mulţumit preşedintelui Indoneziei pentru semnarea decretului de extrădare a lui Nicolae Popa

Publicat:

a declarat, la finalul Summitului pentru care a avut loc in perioada 26-27 martie la Seul, ca i-a multumit presedintelui Indoneziei, , pentru semnarea decretului de extradare a lui , fostul director al Gelsor, condamnat la 15 ani de inchisoare in dosarul FNI.

a avut mai multe discutii private cu sefi de state care au participat la summitul de la Seul, inclusiv cu presedintele Rusiei, , inainte de fotografia de grup.

FOTO Presedintele…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum comenteaza presa internaționala retragerea președintelui Iohannis din cursa pentru șefia NATO

18:05, 20.06.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a retras joi din cursa pentru conducerea NATO, deschizand calea premierului olandez Mark Rutte pentru a deveni urmatorul secretar general al alianței militare transatlantice. Știrea a facut inconjulul lumii dupa ce a fost difuzata de principalele agenții.

In timp ce Putin e in Coreea de Nord, Medvedev traseaza un acord strategic pentru Rusia: vizeaza energia nucleara

12:31, 18.06.2024 - Rusia intenționeaza sa extinda cooperarea cu țarile din ASEAN (Asociația Națiunilor din Asia de Sud-Est) in domeniul energiei, inclusiv al energiei nucleare, a declarat marți vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, la masa rotunda intitulata „Rolul forțelor politice…

Ce conține propunerea pentru declarația finala a summitului de pace din Elveția. Principalele ambiții ale organizatorilor

13:55, 16.06.2024 - Puterile occidentale și alte națiuni au cautat duminica, in a doua zi a summitului din Elveția, sa ajunga la un consens privind condamnarea invaziei Rusiei in Ucraina, și sa sublinieze costul uman al razboiului, relateaza Reuters.

(video) Medvedev i-a felicitat pe ruși de Ziua Naționala, cu o harta a Rusiei care include Ucraina, inclusiv Kievul

18:00, 12.06.2024 - Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a publicat o harta a țarii ca mesaj de felicitare de Ziua Naționala a Rusiei, pe canalul sau Telegram, relateaza Libertatea.ro, cu referire la agenția rusa de presa de stat TASS.

Medvedev il amenința pe Zelenski: „Ar trebui lichidat dupa capitularea Kievului. E o ținta militara legitima pentru noi”

17:21, 20.05.2024 - „Volodimir Zelenski, in calitate de sef al unui regim ostil, este o tinta militara justificata pentru Rusia, indiferent de problema legitimitatii sale dupa anularea alegerilor prezidentiale ucrainene”, a declarat vicepresedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, intr-un interviu…

Medvedev vorbește despre scopul exercitiilor nucleare efectuate de Rusia

20:55, 10.05.2024 - Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a facut declarații vineri referitoare la exercițiile nucleare planificate de Rusia, subliniind ca scopul acestora este sa pregateasca un raspuns la orice fel de atacuri asupra teritoriului rus. Medvedev a precizat ca aceste atacuri…

SUA, fara reprezentant la ceremonia de investire a președintelui rus Vladimir Putin

08:46, 07.05.2024 - Statele Unite au anuntat luni ca nu vor participa la ceremonia de investire a presedintelui rus Vladimir Putin, care va incepe oficial, marti, al cincilea mandat in fruntea Rusiei, noteaza AFP.

Polonez arestat pentru spionaj in favoarea Rusiei. Complot de asasinare a președintelui Zelenski, dejucat

10:06, 19.04.2024 - Un cetațean al Poloniei a fost arestat, fiind acuzat ca ar fi participat la un complot al serviciilor secrete rusești de asasinare a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit procurorilor din Varșovia și Kiev, relateaza The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?