Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbat ucis de ciuperci. Soţia şi fratele au scăpat cu viaţă, şi sunt internaţi în spital

Publicat:

O familie din comuna Helesteni este in doliu din cauza consumului de ciuperci necomestibile. Trei membri ai familiei Serban au ajuns la spital dupa ce luni seara au mancat ciupercile culese in timpul zilei, in padure. In ciuda eforturilor medicilor, un barbat in varsta de 67 de ani si-a pierdut viata. Ceilalti doi pacienti, sotia defunctului si fratele acestuia, sunt internati in stare stabila la . si-a pier (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

In spatele unui barbat de succes sta o femeie puternica! Gica Popescu se bazeaza oricand pe soția lui, Luminița / PAPARAZZI

22:45, 26.04.2024 - In spatele unui barbat de succes sta o femeie puternica! Gica Popescu se bazeaza oricand pe soția lui, Luminița. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” ei și au surprins-o in ipostaze de senzație!

Un barbat din Cașeiu și-a lasat soția fara bani, deși nu avea voie sa se apropie de ea. Acum e dupa gratii

13:45, 27.03.2024 - Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au emis ordonanța de reținere pe numele unui barbat, de 63 de ani, din comuna Cașeiu, cercetat in cadrul unui dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunilor de talharie și incalcarea masurilor instituite prin ordinul de protecție. In fapt, s-a reținut…

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Ce mesaj a postat fratele Fanicai, la aproape 15 ani de cand soția lui Florin Salam s-a stins din viața. La ce, sau la cine face referire barbatul: "A venit randul sa-ți fac dreptate..." / VIDEO

12:16, 07.03.2024 - La aproape 15 de cand Fanica, cea care a fost soția lui Florin Salam, s-a stins din viața, fratele acesteia a transmis un mesaj controversat pe rețelele de socializare. La ce, sau la cine face referire barbatul in postarea sa.

Replica hilara a lui Ramore de la iUmor, dupa ce un barbat i-a jignit soția. Remus Iosub i-a dat o lecție: ”Trebuie sa schimbi remorca, este tonaj mare”

12:20, 06.03.2024 - Ramore de la iUmor i-a dat o replica neașteptata unui urmaritor, care i-a jignit soția. Fostul caștigator și-a aparat soția, iar mesajul sau a fost hilar. Totul a pornit dupa ce Remus Iosub și-a cumparat o mașina noua.

Un barbat din Gorj și-a ucis fratele. L-a lovit de mai multe ori cu un tarnacop dupa ce s-au certat

11:15, 04.03.2024 - Un barbat din comuna Licurici a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce si-a ucis fratele, lovindu-l pe acesta in zona capului, umarului stang si toracelui cu un tarnacop, informeaza, luni, intr-un comunicat de presa, Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj, transmite Agerpres.

Tragedie din gelozie. Un barbat din Iași l-a omorat pe actualul iubit al fostei sale concubine, apoi s-a sinucis

10:50, 28.02.2024 - O tragedie cutremuratoare a avut loc in comuna Heleșteni, județul Iași, in cursul nopții de marți spre miercuri. Un barbat și-a pus capat zilelor, dupa ce l-a omorat, mai intai, pe iubitul fostei sale concubine. Potrivit anchetatorilor, crimele par sa fi fost motivate de gelozie.

Soția lui Pepe a vorbit despre relația cu artistul. Ce se intampla in casnicia lor. „Ne-am asumat asta. Sunt momente cand el este mai dur”

11:15, 27.02.2024 - Pepe și Yasmine formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi s-au casatorit in secret, chiar inainte sa devina parinți, iar acum, aceștia fac noi declaratii despre cum merg lucrurile in relația lor.Yasmine Ody i-a daruit lui Pepe un baietel, in urma cu doi ani, iar de atunci viața…


Ce parere ai despre aceasta stire?