Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbat reţinut în urma unui conflict în trafic, la Horezu

Publicat:

Un barbat care ar fi agresat un altul, in zona pietonala a orasului Horezu, in urma unei neintelegeri in trafic, a fost retinut de politisti si va fi prezentat instantei, duminica, pentru dispunerea unor masuri preventive, au informat reprezentantii Inspectoratului de (IPJ) Valcea, potrivit Agerpres.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Politistii au retinut un barbat care si-a distrus bratara electronica de supraveghere

17:26, 24.04.2024 - Politistii au retinut miercuri un barbat care si-a distrus bratara electronica, montata dupa ce si-a amenintat cu moartea sotia si cei trei copii, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

Un barbat a fost lovit in Capitala, dupa un conflict in trafic- Agresorul, reținut

09:50, 29.03.2024 - O bucureșteanca a sunt la 112 și a spus ca in urma unei șicanari in trafic, soțul ei a fost lovit cu pumnul in fața de un alt participant la trafic. Agresorul a fost reținut, potrivit mediafax. Politistii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 20 Poliție au reținut un barbat,…

Doi tineri din Bulgaria, retinuti dupa ce au agresat un barbat intr-o benzinarie din Calimanesti

17:35, 01.03.2024 - Doi tineri din Bulgaria au fost retinuti de politistii din Valcea dupa ce ar fi agresat intr-o benzinarie de pe Valea Oltului, la Calimanesti, un barbat din Brezoi, au informat, vineri, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Valcea.

Barbat care a permis uciderea unui caine fara stapan de catre patrupedul sau, retinut de polițiști

17:20, 02.02.2024 - Un barbat din localitatea Bogdan Voda a fost retinut, vineri, pentru 24 de ore pentru ca nu a oprit uciderea unui caine fara stapan de catre patrupedul sau, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Maramures, Ionela Cosma.

Barbat reținut dupa ce și-a lasat cainele sa omoare un caine fara stapan

17:10, 02.02.2024 - Un barbat din localitatea Bogdan Voda a fost retinut, vineri, pentru 24 de ore pentru ca nu a oprit uciderea unui caine fara stapan de catre cainele sau, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Maramures, Ionela Cosma.

Barbat mort dupa ce s-a rasturnat cu masina in curtea unei case din Baile Olanesti

17:10, 29.01.2024 - Un sofer de 58 de ani a decedat, luni dupa-amiaza, dupa ce a intrat cu autoturismul intr-un imobil din statiunea Baile Olanesti, au anuntat autoritatile din Valcea. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Valcea , autoturismul ar fi derapat si rasturnat in curtea unei case…


Ce parere ai despre aceasta stire?