Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bãrbat din Zorleni, scalpat si înjunghiat la Bârlad

Publicat:

AGRESIUNE Un barbat in varsta de 38 de ani, din localitatea Simila, comuna Zorleni, a trait in noaptea de 12 spre 13 decembrie a.c. o experienta teribila, pe care nu o va uita prea curand. Acesta a fost atacat pe o strada din municipiul Barlad de mai multe persoane necunoscute, care l-au injunghiat si scalpat [...]

Citeste articolul mai departe pe vrn.ro…  

Sursa articol: vrn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Posibil act terorist in Australia dupa ce un tanar a injunghiat un barbat. Adolescentul, impușcat

18:06, 05.05.2024 - Poliția australiana a anunțat duminica faptul ca a impușcat mortal un baiat dupa ce acesta a injunghiat un barbat in capitala Australiei de Vest, Perth, intr-un atac despre care autoritațile au spus ca ar avea indicii de terorism, relateaza Reuters.

Atac armat la un mall din Sydney. Un barbat a injunghiat mai multe persoane și a fost impușcat de polițiști. Cel puțin patru morți

13:05, 13.04.2024 - Un barbat care a injunghiat, sambata, mai mulți oameni intr-un mall din Sydney a fost impușcat de polițiști, relateaza BBC. Sute de persoane au fost evacuate, potrivit site-ului de stiri news.com.au, preluat de Reuters. Presa locala anunța ca mai multe persoane au murit, transmite digi24.ro.

Premier League: Tottenham - Nottingham NU va fi amanat. Un barbat a murit injunghiat langa stadion

18:05, 07.04.2024 - Meciul de duminica, din Premier League, intre Tottenham Hotspur și oaspeții de la Nottingham Forest va avea loc, dupa ce un barbat a fost injunghiat mortal in apropierea stadionului, a anunțat clubul din nordul Londrei.

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Barbat injunghiat dupa un conflict spontan in Cornetu, județul Ilfov

20:25, 16.03.2024 - Un barbat de 60 de ani a fost injunghiat in urma unui conflict spontan izbucnit pe o strada din Cornetu, județul Ilfov. Agresorul a fugit cu mașina, impreuna cu un alt barbat, dar a fost prins pe Calea Rahovei din București.

Tentativa de omor la Dubasari: Un barbat, reținut dupa ce și-a injunghiat soția in regiunea gatului

13:30, 05.03.2024 - Un barbat de 56 de ani, originar din Dubasari reținut de oamenii legi , dupa ce in urma unui conflict fiind in stare de ebrietate și-a lovit soția cu un cuțit in regiunea gatului. Cazul a avut loc pe data de 2 martie la domiciliul acestora. Martorii care la moment se aflau in ospeție la aceștia au reușit…

Crima la un hotel din județul Dambovița. Un barbat a fost injunghiat mortal. Trei suspecți, in custodia poliției

10:45, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dambovița. Trei tineri, suspecți in acest caz, sunt in custodia poliției.


Ce parere ai despre aceasta stire?