Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbat din Brăila, găsit mort în propria locuinţă. Sora lui de 72 de ani, bănuită că l-a ucis

Publicat:

Descoperire macabra intr-o locuinta din Braila. Un barbat de 70 de ani a fost gasit fara suflare, in urma unei sesizari facute de o vecina. Braileanul ar fi fost ucis chiar de sora lui, in varsta de 72 de ani.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O casa, in flacari la Șoldanești, de 8 martie: Un barbat și-a incediat propria locuința. De ce a recurs la acest gest

17:45, 09.03.2024 - Un barbat este cercetat de oamenii legii dupa ce in urma unei dispute cu soția sa, a incendiat casa. Cazul a avut loc dupa ce individul a primit un ordin de restricție pe o perioada de zece zile de catre Inspectoratul de Poliție Șoldanești.

Descoperire MACABRA! Un barbat a fost gasit, decedat, in propria sa locuința!

18:11, 08.03.2024 - O descoperire macabra a avut loc in municipiul Gherla din județul Cluj, unde un barbat, de aproximativ 70 de ani, a fost gasit, fara suflare, in apartamentul sau. In cursul zilei de vineri, s-a sesizat prin apel la 112, ca un barbat in varsta nu a mai fost vazut de cateva zile și nici nu raspunde la…

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Descoperire tragica in Turda. Un barbat a fost gasit fara suflare in propria casa

09:25, 18.02.2024 - Un batran de 80 de ani a fost gasit decedat intr-o locuința  de pe strada Libertații din Turda.Barbatul a fost gasit de pompieri, carora le-a fost solicitat sa intervina și sa asigure accesul in locuința deoarece batranul nu le mai raspunsese aparținatorilor de o buna vreme de timp.Din nefericire,…

Descoperire șocanta intr-o locuința din Vaslui. Trei persoane, gasite decedate, de cateva zile, in propria casa

13:25, 10.02.2024 - Polițiștii au facut o descoperire șocanta intr-o comuna din județul Vaslui. Trupurile a trei persoane decedate au fost gasite chiar in propria locuința. Nu se știe caua exacta a morții, iar anchetatorii au inceput cercetarile pentru a afla ce s-a intamplat.

Descoperire șocanta pe un camp in apropiere de Oradea. Un barbat de 42 de ani a fost ucis de propria sora si abandonat. Cadavrul a fost descoperit de un trecator / FOTO

18:06, 08.02.2024 - O descoperire macabra a avut loc, in cursul zilei de joi, 8 februarie 2024, dimineata, pe un camp in apropiere de Oradea. Ei bine, cadavrul unui barbat a fost gasit, putin inainte de ora 8, de un trecator care a zarit in apropierea unei piste de alergat, pe drumul dintre Oradea si Santandrei.

Camelia Tișe, fosta soție a președintelui CJ Cluj, Alin Tișe, gasita moarta in propria locuința

11:05, 05.02.2024 - Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Timiș, Alin Tișe, a fost gasita decedata in locuința sau din Cluj-Napoca. Camelia Veronica Tișe, fosta soție a presedintelui Consiliului Judetean Cluj, in varsta de 47 ani, a fost gasita decedata in locuinta situata in Cluj-Napoca, potrivit Realitatea…

Crima teribila la Dubasari: Un barbat și-a decapitat propria mama. Anterior, a fost cercetat pentru omorul tatalui sau

15:15, 31.01.2024 - O femeie a murit in chinuri groaznice, dupa ce a fost decapitata de catre propriul fiu, in urma unui conflict. Crima a avut loc ieri seara, in localitatea Marcauți, raionul Dubasari, la scurt timp dupa ce individul a fost eliberat dintr-un spital de psihiatrie.


Ce parere ai despre aceasta stire?