Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bancul zilei: ”Cum îi spui iubitei tale că s-a îngrășat, fără să se supere?”. Răspunsul te va surprinde!

Publicat:

Cel mai potrivit mod de a termina saptamana este cu o stare buna de spirit. Redacția Spynews.ro are grija de acest lucru, astfel ca iți prezentam un banc care iți va pastra zambetul pe buze! Poți sa il spui și prietenilor tai, sa te asiguri ca vor rade și ei!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bancul zilei: ”Un șofer ajunge cu mașina pe malul unui rau și il intreaba pe un polițist care pescuia daca apa este adanca...”

17:25, 17.02.2024 - Ziua nu sambata nu poate sa treaca fara cateva momente pline cu umor, care sa iți dea o stare buna de spirit. Redacția Spynews.ro vine in ajutorul tau cu un banc pe masura așteptarilor, care iți va duce zambetul pe buze. Poți sa il spui și prietenilor tai.

Ghicitoarea zilei: „Care nod nu poate fi dezlegat?”. Care este raspunsul

11:40, 11.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, a pregatit pentru tine cateva ghicitori interesante pe care sa le impartașești cu cei apropiați. Ai idee care sunt raspunsurile la urmatoarele intrebari?

Ghicitoarea zilei: „Ce este cea mai buna, cea mai scumpa, cea mai scurta și cea mai dulce?”. Care este raspunsul

14:35, 09.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, a pregatit pentru tine cateva ghicitori interesante pe care sa le impartașești cu cei mai dragi oameni din viața ta. Tu ai idee care sunt raspunsurile la urmatoarele intrebari?

Ghicitoarea zilei: „Care cuvant din dicționar este scris greșit?”. Tu ai idee care este raspunsul?

09:45, 06.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit cateva ghicitori care iți vor da de gandit și te vor amuza in aceasta zi de marți. Tu ai idee care este raspunsul la urmatoarea intrebare?

Ghicitoarea zilei: „Casa roșie este pe strada Galbena. Casa galbena este pe strada Alba. Unde se afla Casa Alba?”. Care este raspunsul

12:41, 01.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit cateva ghicitori care iți vor da de gandit. Ar trebui sa le impartașești și cu prietenii tai, pentru a le face ziua mai buna.

Bancul zilei: ”Intr-un bar, intra un tip foarte mulțumit”. Continuarea te va amuza

23:35, 30.01.2024 - Dupa o zi plina cu sarcini și mult stres, cel mai potrivit mod de a te relaxa și uita de probleme este sa citești un banc amuzant! Redacția Spynews.ro iți vine in ajutor cu o gluma savuroasa, care te va face sa razi pe cinste.

Ghicitoarea zilei: „Ce poate calatori in lume, ramanand in același colț?”. Care este raspunsul

14:25, 29.01.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit pentru astazi o ghicitoare care te va pune la gandit. Iata ce ghicitori sa impartașești cu cei mai dragi oameni din viața ta!

Ghicitoarea zilei: „Ce intra de trei ori in femeie?”. Nu mulți știu raspunsul

12:50, 28.01.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit o ghicitoare care iți va da foarte mult de gandit. Tu ai idee care este raspunsul corect la intrebarea de mai jos? Nu mulți știu!


Ce parere ai despre aceasta stire?