Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: ”Un român stă de vorbă cu un francez în Paris...” Continuarea te va amuza teribil

Publicat:

E ultima zi a saptamanii așa ca, daca ești trist sau abatut, și daca simți ca in zilele care au trecut lucrurile nu au ieșit așa cum ți-ai dorit, e momentul sa te relaxezi și sa te binedispui citind cateva glume. E pacat sa te stresezi gandindu-te la situații care nu mai pot fi schimbate, in loc sa te bucuri de aceasta zi frumoasa de duminica. Așeaza-te comod pe canapea și sa citești o serie de glume care, cu siguranța, iți vor face ziua mai buna.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Poți vizita gratuit atelierul lui Brancuși din Paris. Ințelegerea facuta de sculptor cu guvernul francez pentru ca incaperea sa ramana intacta

23:35, 21.04.2024 - Marele sculptor roman Constantin Brancuși a facut o ințelegere cu guvernul francez, inainte de stingerea lui, ca atelierul de pe Impasse Ronsin 11 sa ramana intact. Astazi, spațiul de lucru al artistului de renume poate fi vizitat gratuit in Paris, daca ajungi aici intr-un anumit interval orar. Foto…

Banc: "Ești de acord sa te mariți și sa fii cu mine la bine și la greu…" Continuarea te va amuza teribil

11:45, 31.03.2024 - Este adevarat: rasul este un medicament puternic. Daca ziua ta nu a inceput prea bine și ai nevoie de cateva momente in care sa iți iei gandul de la probleme și sa te binedispui, atunci e momentul sa citești glumele de mai jos.

Banc: "Nu pot sa intru pe internet..." Continuarea te va amuza teribil

08:00, 25.03.2024 - Nimic nu lumineaza o zi ca un zambet autentic. Și ce modalitate mai buna de a pastra zambetele in viața decat cu o colecție de glume? Pregatește-te sa te binedispui și poate chiar sa razi in hohote in timp ce te delectezi cu bancurile de mai jos.

Banc: "Șeful catre angajat: Am observat ca motai in timpul sedintelor..." Continuarea te va amuza teribil

20:30, 16.03.2024 - Daca pana la aceasta ora nu ți-ai luat doza de buna dispoziție, acum e momentul sa o faci. Iata cateva glume care iți vor aduce zambetul pe buze și pe care le poți impartași cu cei dragi.

Banc: „Vorbesc doi mosi trecuti de 70 de ani”. Continuarea te va amuza teribil

11:20, 12.03.2024 - Discuțiile dintre barbați legate de soțiile lor se pot dovedi amuzante, așa cum este și cazul bancului de astazi, atunci cand doi batrani stau de vorba despre partenerele lor. Gluma care te va amuza teribil.

Guvernul francez a redus considerabil numarul spectatorilor pentru ceremonia de deschidere a JO 2024

10:26, 06.03.2024 - Guvernul francez a redus semnificativ numarul de spectatori pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, de la 600.000 la 326.000, pentru a face fata provocarilor legate de securitatea acestui amplu eveniment, unul fara precedent, care se va derula pe fluviul Sena, informeaza AFP,…

Fostul președinte francez Nicolas Sarkozy, condamnat pentru finanțare ilegala a campaniei electorale

16:01, 14.02.2024 - Fostul președinte francez Nicolas Sarkozy a fost gasit vinovat miercuri de o curte de apel din Paris de finanțare ilegala a campaniei sale electorale din 2012, aceasta confirmand o decizie anterioara a unei instanțe inferioare.

Banc: "Domnule, aici nu puteti parca, trec senatori, deputati..." Continuarea te va amuza teribil

08:40, 08.02.2024 - E joi, sfarșitul de saptamana e aproape, așa ca nu strica nimanui cateva minute de buna dispoziție. Ți-am pregatit cateva bancuri care, cu siguranța, iți vor aduce zambetul pe buze. Relaxeaza-te și citește cateva glume care te vor amuza și iți vor face ziua mai buna.


Ce parere ai despre aceasta stire?