Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Trei lilieci pe-o creangă...”. Gluma care te va amuza copios în această zi de vineri

Publicat:

Este vineri și probabil ai avut și tu o saptamana grea și aglomerata, motiv pentru care noi ne-am gandit sa-ți prezentam bancul zilei, dar și alte glume tari. Aceste glume vor reuși sa-ți aduca zambetul pe buze. Iata ce bancuri sa impartașești cu cei mai dragi oameni ție in aceasta zi speciala de vineri, caci weekend-ul se apropie cu pași repezi!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noul serial care apare la Pro TV. Sageata, Giovanni, Carmola și Toma te vor amuza copios, cand incepe „Brigada Nimic”

14:25, 24.04.2024 - Conducerea Pro TV a anunțat, miercuri, 24 aprilie 2024, lansarea in viitorul apropiat a unui nou serial marcat de evenimente copioase. Sageata, Giovanni, Carmola și Toma sunt personajele din producția „Brigada Nimic”, care vor lupta mai mult sau mai puțin impotriva infracțiunilor. Cine sunt actorii…

Banc: „O soție se indreapta spre casa și parcheaza mașina in graba”. Gluma care te va amuza copios

21:25, 21.04.2024 - Daca vrei sa termini ziua intr-o nota optimista, in randurile de mai jos, iți prezentam cele mai tari bancuri. Iata cele mai tari glume, care iți vor aduce, cu siguranța, zambetul pe buze.

Banc: „Ma Ioane, mie mi-e cam frig”. Gluma care te va amuza copios

08:20, 09.04.2024 - Daca vrei sa iți incepi ziua cu zambetul pe buze, iți prezentam cateva bancuri ce te vor amuza cu siguranța și te vor face sa te simți mai bine. Iata care sunt glumele pe care le poți impartași cu cei dragi.

Banc: „Domnule, as dori sa ma casatoresc cu fiica dumneavoastra...”. Continuarea te va face sa razi copios

14:30, 23.03.2024 - Este sambata și ne-am gandit sa-ți facem ziua mai buna cu cateva glume tari. Ți-am pregatit bancul zilei, așa cum facem de fiecare data, dar și alte glume bune. Iata ce bancuri sa citești astazi!

Banc: "Unde sunt Munții Apuseni?". Gluma care te va amuza copios

09:30, 19.03.2024 - Pentru ca este abia marți și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Parcul Zorilor, cel mai scump parc din Romania, facut pe bani grei, dar cu deficiențe majore: „Actualul teren de baschet și minifotbal e o gluma sinistra”

11:11, 04.03.2024 - Parcul Zorilor din Observator a fost deschis oficial pe 1 martie. Firmele lui Sile Pușcaș au caștigat pe fond procesul cu Primaria Cluj-Napoca și au de recuperat 23 de milioane de euro, pentru terenul expropriat pe strada Observatorului, din cartierul Zorilor, unde Emil Boc a insistat sa faca un parc.…

Banc: „Vreau sa ma casatoresc și sa fiu fericit!”. Gluma care te va face sa razi copios

11:55, 25.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit pentru astazi cateva glume tari. Ar trebui sa impartașești aceste bancuri cu cei mai dragi oameni din viața ta, pentru a le face și lor ziua mai buna.

Banc: "Ion și capra vecinului arab". Gluma care te va amuza teribil

08:51, 09.02.2024 - Este din nou Vvineri și ne aflam la finalul unei noi saptamani, iar daca și tu vrei sa ai o zi reușita la locul de munca, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui final…


Ce parere ai despre aceasta stire?