Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: ''Iubire, ce mi-ai spune dacă eu îți zic ca mâine mor?”. Răspunsul te va amuza copios

Publicat:

Se apropie weekend-ul și cu siguranța iți dorești sa ai zambetul pe buze pana la sfarșitul saptamanii, așa ca noi iți prezentam cele mai amuzante bancuri care cu siguranța te vor face sa te simți mai bine și sa te amuzi copios. Iata care sunt glumele care iți vor reda zambetul pe buze!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chef Richard Abou Zaki iubește o femeie cu 13 ani mai in varsta. Cum a inceput povestea lor de iubire

16:05, 02.04.2024 - Richard Abou Zaki de la Chefi la Cuțite are o familie superba. Alessandra Ferrari este femeia care i-a daruit sprijin, iubire in ultimii opt ani. Cei doi au impreuna o fetița. Iata cum a inceput povestea lor de dragoste.

O noua poveste de iubire la Survivor All Stars? Cine sunt cei doi concurenti care s-ar fi indragostit nebuneste: „Pune-te pe masa”

00:20, 13.03.2024 - Se infiripa o noua poveste de dragoste la Survivor All Stars? Doi dintre concurenții competiției din Republica Duminica au o relație destul de apropiata, iar acest lucru a devenit un subiect de discuție in tabara Faimoșilor. Este vorba despre Zanni și Ana Porgras. Deși au mai participat la Survivor…

ANRM nu stie cum a aparut punga de gaze de la Bazdana

18:26, 04.03.2024 - In urma intrunirii Comitetului Județean pentru Situații de Urgența, prefectul județului Dolj, Dan Diaconu, a transmis o informare catre Agentia Naționala pentru Resurse Minerale, pentru a gasi cele mai bune soluții pentru gestionarea situației de la Bazdana, in calitate de autoritate cu abilitate in…

Banc: „Domnule doctor, ce aș putea face pentru a parea mai slaba?”. Raspunsul te va amuza copios

12:00, 01.03.2024 - Mai este foarte puțin și va fi weekend! Vrei sa uiți de suparari, dar nu știi cum? Ei bine, cateva bancuri ar putea sa te faca sa dai uitarii problemele. Relaxeaza-te și citește cateva glume amuzante.

”Liliacul” - o noapte de iubire, ras și dezvaluiri incantatoare in Viena secolului al XIX-lea

16:10, 17.02.2024 - Descopera intrigile și rasetele unei petreceri magice, sambata, 23 martie, incepand cu orele 19.00, pe scena Teatrului Național de Opereta si Musical “Ion Dacian” care va gazdui spectacolul ”Liliacul”.

Ghicitoarea zilei: „Ce este mai dulce decat mierea, mai amar decat coaja de lamaie și mai plin de iubire decat totul?”. Care este raspunsul

12:00, 13.02.2024 - Maine este Ziua Indragotiților, iar noi ți-am pregatit cateva ghicitori pe care sa le impartașești cu oamenii dragi ție in aceasta zi speciala. Tu ai idee care sunt raspunsurile la urmatoarele intrebari?

Ghicitoarea zilei: „Care nod nu poate fi dezlegat?”. Care este raspunsul

11:40, 11.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, a pregatit pentru tine cateva ghicitori interesante pe care sa le impartașești cu cei apropiați. Ai idee care sunt raspunsurile la urmatoarele intrebari?

De ce Arsene este un coșmar pentru actualii lideri ai PSD

09:05, 04.02.2024 - Multa lume se intreaba cum se face ca Ionel Arsene reușește sa se sustraga de la executarea pedepsei de 6 ani și 8 luni de inchisoare pentru fapte de corupție și da cu flit statului roman. Raspunsul este simplu, pentru ca mult timp s-a confundat cu structurile de decizie ale statului, prin funcția deținuta…


Ce parere ai despre aceasta stire?