Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Domnule doctor, în fiecare noapte visez...” Gluma care te va face să râzi copios

Publicat:

Este miercuri și probabil și tu iți dorești sa-ți incepi bine ziua, insa nu ai idee cum. Ei bine, nu-ți face probleme, deoarece noi iți sarim in ajutor și iți prezentam cateva bancuri tari, dar și bancul zilei. Aceste glume te vor face sa-ți incepi bine ziua și ar trebui sa le impartașești cu prietenii tai sau cu familia. Iata care sunt cele mai bune glume din aceasta zi de miercuri!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „Seara tarziu se aud batai in ușa”. Gluma care te va amuza copios

11:11, 05.05.2024 - Se spune ca rasul este cel mai bun medicament, de aceea, in randurile de mai jos, ți-am pregatit cele mai tari glume. Iți vor aduce zambetul pe buze și te vor amuza copios. Iata cele mai tari bancuri.

Banc: „O soție se indreapta spre casa și parcheaza mașina in graba”. Gluma care te va amuza copios

21:25, 21.04.2024 - Daca vrei sa termini ziua intr-o nota optimista, in randurile de mai jos, iți prezentam cele mai tari bancuri. Iata cele mai tari glume, care iți vor aduce, cu siguranța, zambetul pe buze.

Banc: „Ma Ioane, mie mi-e cam frig”. Gluma care te va amuza copios

08:20, 09.04.2024 - Daca vrei sa iți incepi ziua cu zambetul pe buze, iți prezentam cateva bancuri ce te vor amuza cu siguranța și te vor face sa te simți mai bine. Iata care sunt glumele pe care le poți impartași cu cei dragi.

Banc: „Domnule, as dori sa ma casatoresc cu fiica dumneavoastra...”. Continuarea te va face sa razi copios

14:30, 23.03.2024 - Este sambata și ne-am gandit sa-ți facem ziua mai buna cu cateva glume tari. Ți-am pregatit bancul zilei, așa cum facem de fiecare data, dar și alte glume bune. Iata ce bancuri sa citești astazi!

Banc: "Unde sunt Munții Apuseni?". Gluma care te va amuza copios

09:30, 19.03.2024 - Pentru ca este abia marți și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

(stop cadru) Hohote de ras in Paralament, ieri noapte. Grosu: „Domnule padurar in devenire...”

11:00, 15.03.2024 - Hohote de ras aproape de miezul nopții ieri, in plenul Parlamentului. Reacția deputaților a fost provocata de o adresare a președintelui Legislativului, Igor Grosu, catre colegul de partid Radu Marian.

Banc: „Domnule doctor, ce aș putea face pentru a parea mai slaba?”. Raspunsul te va amuza copios

12:00, 01.03.2024 - Mai este foarte puțin și va fi weekend! Vrei sa uiți de suparari, dar nu știi cum? Ei bine, cateva bancuri ar putea sa te faca sa dai uitarii problemele. Relaxeaza-te și citește cateva glume amuzante.

Banc: „Vreau sa ma casatoresc și sa fiu fericit!”. Gluma care te va face sa razi copios

11:55, 25.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit pentru astazi cateva glume tari. Ar trebui sa impartașești aceste bancuri cu cei mai dragi oameni din viața ta, pentru a le face și lor ziua mai buna.


Ce parere ai despre aceasta stire?