Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Deblochează-ți telefonul, vreau să-ți citesc mesajele!” Continuarea te va amuza copios

Publicat:

Este marți, a doua zi din aceasta saptamana și probabil vrei sa-ți incepi ziua cu zambetul pe buze. Ei bine, pentru asta ți-am pregatit cateva glume bune, dar bineințeles ca și bancul zilei. Ar trebui sa impartașești aceste bancuri tari și cu oamenii dragi ție. Iata cu ce glume sa-ți incepi bine ziua de marți!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un cadou, dar nu prea știa ce..." Continuarea te va amuza teribil

10:31, 06.05.2024 - Cateva clipe de relaxare sunt binevenite oricand, așa ca noi va propunem un banc care va va aduce zambetul pe buze. "Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un cadou, dar nu prea știa ce...". Continuarea va va amuza teribil.

Banc: „Seara tarziu se aud batai in ușa”. Gluma care te va amuza copios

11:11, 05.05.2024 - Se spune ca rasul este cel mai bun medicament, de aceea, in randurile de mai jos, ți-am pregatit cele mai tari glume. Iți vor aduce zambetul pe buze și te vor amuza copios. Iata cele mai tari bancuri.

Bancul zilei: „De Paște, doua vecine se intalnesc pe holul blocului”. Continuarea glumei te va amuza

20:50, 04.05.2024 - Bancurile sunt mereu un prilej de voie buna și te ajuta sa fii cu zambetul pe buze. Pentru masa de Paște nu trebuie sa uiți de glume, pe langa numeroasele preparate delicioase. Selecția de mai jos te va face sa razi in hohote și vei crea o atmosfera placuta.

Noul serial care apare la Pro TV. Sageata, Giovanni, Carmola și Toma te vor amuza copios, cand incepe „Brigada Nimic”

14:25, 24.04.2024 - Conducerea Pro TV a anunțat, miercuri, 24 aprilie 2024, lansarea in viitorul apropiat a unui nou serial marcat de evenimente copioase. Sageata, Giovanni, Carmola și Toma sunt personajele din producția „Brigada Nimic”, care vor lupta mai mult sau mai puțin impotriva infracțiunilor. Cine sunt actorii…

Rata de politica monetara a BNR ramane neschimbata. Cum „citesc” economiștii șefi din banci mesajele lui Isarescu

18:40, 04.04.2024 - Conform așteptarilor, BNR a menținut joi rata dobanzii de politica monetara neschimbata la 7,00% in ședința de joi a Consiliului de Administrație. Rapoartele a doua banci subliniaza „franele fiscale” puse de Guvern in calea scaderii inflației.

Banc: "Ești de acord sa te mariți și sa fii cu mine la bine și la greu…" Continuarea te va amuza teribil

11:45, 31.03.2024 - Este adevarat: rasul este un medicament puternic. Daca ziua ta nu a inceput prea bine și ai nevoie de cateva momente in care sa iți iei gandul de la probleme și sa te binedispui, atunci e momentul sa citești glumele de mai jos.

Banc: „Domnule, as dori sa ma casatoresc cu fiica dumneavoastra...”. Continuarea te va face sa razi copios

14:30, 23.03.2024 - Este sambata și ne-am gandit sa-ți facem ziua mai buna cu cateva glume tari. Ți-am pregatit bancul zilei, așa cum facem de fiecare data, dar și alte glume bune. Iata ce bancuri sa citești astazi!

Banc: "Șeful catre angajat: Am observat ca motai in timpul sedintelor..." Continuarea te va amuza teribil

20:30, 16.03.2024 - Daca pana la aceasta ora nu ți-ai luat doza de buna dispoziție, acum e momentul sa o faci. Iata cateva glume care iți vor aduce zambetul pe buze și pe care le poți impartași cu cei dragi.


Ce parere ai despre aceasta stire?