Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avocatul fostului primar din Gura Vadului, despre cauza incendiului de la Ferma Dacilor: „Nu exclud varianta unei mâini criminale”

Publicat:
Avocatul fostului primar din Gura Vadului, despre cauza incendiului de la Ferma Dacilor: „Nu exclud varianta unei mâini criminale”

Avocatul fostului primar al comunei prahovene a declarat marti ca nu exclude varianta unei maini criminale in cazul incendiului de la . El spune ca si-a sfatuit clientul sa nu dea declaratii și se așteapta ca acesta sa fie reținut, alaturi de alte persoane din dosar.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata apartamentul in care locuiesc Oana și Viorel Lis. Soția fostului primar a vandut mai multe obiecte din casa

13:31, 16.04.2024 - Viorel și Oana Lis locuiesc intr-un apartament modest din Capitala. Soții au fost nevoiți sa vanda mai multe lucruri din casa, intre care obiecte de decor și icoane, pentru a face rost de bani. Iata imagini din interiorul locuinței!

Lovitura grea pentru Catalin Cherecheș! Socrii fostului primar din Baia Mare, condamnați la inchisoare

11:45, 11.04.2024 - Vești proaste pentru Catalin Cherecheș. Socrii fostului primar din Baia Mare au fost condamnați la inchisoare. Decizia luata de autoritați cu privire la aces caz. Afrimațiile facute, potrivit minutei de pe pe portarul instanțelor.

„Am ajuns sa-mi spuna poliția sa-i dau 10.000 de lei sa scap de el”. O clujeanca nu poate locui in propria casa din cauza fostului soț-„vanator de zestre”

13:50, 08.04.2024 - Acum 12 ani Elena l-a cunoscut pe cel ce urma sa-i devina soț, la munca, in strainatate. S-a casatorit din dragoste, deși el nu avea niciun bun material. Ani mai tarziu, clujeanca este nevoita sa stea in chirie, deși are o casa in cartierul Manaștur. Fostul soț, un abuzator, locuiește liniștit in casa…

O noua lovitura pentru Catalin Cherecheș! Fostului primar din Baia Mare i-a fost respinsa cererea de stramutare a procesului

18:30, 26.03.2024 - Catalin Cherecheș a primit o noua lovitura din partea oamenilor legii. Inalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a decis sa ii respinga cererea de stramutare inaintata de fostul primar din Baia Mare a soluționarii contestației in anulare la o alta curte de apel decat cea din Cluj.

Care ar fi fost cauza incendiului de la Delta Vacarești. A ars de mai multe ori in ultimele luni: ”Prostia unora care...”

10:11, 21.03.2024 - In urma cu o zi, un nou incendiu a izbucnit la Delta Vacarești și a ars o suprafața foarte mare de vegetație. Daca pentru alte persoane este un motiv de panica, pentru locuitorii din zona a devenit o normalitate. Iata care ar fi fost cauza incendiului și de ce a ars regulat, in ultimele luni.

Cornel Dinicu demonteaza toate ipotezele anchetatorilor cu privire la cauza incendiului de la Ferma Dacilor. Patronul, noi declarații in lacrimi: ”Ne-a chinuit foarte tare”

14:55, 07.02.2024 - Cornel Dinicu a avut parte de noi momente de coșmar in locul in care fiul sau a murit. Deși trece prin clipe grele, patronul Fermei Dacilor iși dorește cu orice preț sa faca lumina in ceea ce privește cauza incendiului. Cornel Dinicu a demontat toate ipotezele anchetatorilor și a facut noi declarații…

Batrana arsa de vie, la Arefu. Incendiul a pornit de la jarul cazut din soba

11:40, 05.02.2024 - In cursul nopții de duminica, la solicitarea vecinilor, pompierii au fost trimiși sa intervina in comuna Arefu, la incendiu care se manifesta violent la o casa batraneasca. La sosirea forțelor de intervenție, ardeau in dezvoltare locuința și o anexa alipita de aceasta, pe o suprafața de aproximativ…

Patronul de la Ferma Dacilor, scos din inchisoare și dus la locul incendiului

14:21, 30.01.2024 - Patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, a fost luat, marți, din arestul preventiv și dus la locul incendiului, unde au murit carbonizate in data de 26 decembrie 2023 opt persoane, printre care și baiatul sau. Anchetatorii fac cercetari la Ferma Dacilor in prezenta patronului complexului turistic…


Ce parere ai despre aceasta stire?