Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avocat bucureștean judecat pentru corupție după ce cinci clienți l-au reclamat la DNA

Publicat:

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) l-au trimis in judecata, astazi, pe avocatul bucureștean Catalin Vasilațeanu, acuzat de patru infracțiuni de trafic de influența.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Metroul bucureștean sta pe un butoi cu pulbere! Metrorex pierde clienți pe banda rulanta, iar angajații sunt la un pas de colaps!

13:25, 26.05.2024 - Liderul sindical al Metrorex trage un puternic semnal de alarma și susține ca lucrurile se vor inrautați dramatic in viitorul aproapiat, pentru cei aproape un milion de romani care circula zilnic cu metroul.CITEȘTEAICI DECLARAȚIILE INGRIJORATOARE ALE LUI MARIAN ARTIMON!

Costul reparațiilor pe RCA ar putea fi plafonat. Unii clienți incep sa repare pe CASCO, ca sa evite preturile uriase

16:40, 14.05.2024 - Tarifele maxime de manopera pe ora ale oricarui service auto care face reparații pe RCA ar putea fi plafonate. Propunerea vine dupa ce tot mai multi romani apeleaza la CASCO pentru a-și repara autoturismele, fiindca ii costa mai puțin decat prin RCA.

Laurențiu Reghecampf a reclamat furtul unui Ferrari și a unei barci! Ce lamuriri a dat polițiștilor fosta sa soție

13:46, 10.05.2024 - Laurențiu Reghecampf a reclamat ieri, la poliție, furtul unui Ferrari și a unei barci de la fostul domiciu din Snagov, unde a locuit cu Anamaria Prodan. Scandaul dintre cei doi soți este departe sa se fi incheiat, și se desfașoara in salile de tribunal ori la secțiile de poliție. Antrenorul s-a prezentat…

Barbat din Sebeș, inșelat pe internet de un bucureștean. A ramas fara 1000 de lei

11:46, 23.04.2024 - La data de 22 aprilie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat un tanar de 21 de ani, din municipiul București, care este banuit de savarșirea unei infracțiuni de inșelaciune. Din cercetari a rezultat ca, in luna februarie 2024, tanarul ar fi postat…

USR nu se mai satura! L-a reclamat iar pe Piedone la DNA și ANI: E o caracatița!

15:55, 19.04.2024 - USR anunța vineri ca va depune plangeri la Agenția Naționala de Integritate și Direcția Naționala Anticorupție impotriva lui Cristian Popescu Piedone și a „caracatiței cu rude și pile pe care a instalat-o in Primaria Sectorului 5”.

Flori superbe la Viișoara la prețuri de producatori. Vezi de unde poți sa le cumperi! (VIDEO)

15:41, 16.04.2024 - Florarii din Viișoara va așteapta in aceste zile cu porțile deschide. Au o varietate impresionanta de flori de primavara de vanzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele. De la mușcate la petunii și flori de rondou, pana la margarete africane, sporul casei, begonii, panseluțe, dalii și multe…

Cinci talhari din București, reținuți dupa ce s-au deghizat in femei și au atras clienti pentru a-i jefui

17:20, 28.03.2024 - Cinci barbați din București s-au travestit in femei și au publicat anunțuri pe un site online, oferind servicii de natura romantica. Astfel, au atras alți barbați in apartamentele lor, unde le-au furat bani și bijuterii.

UEFA ii va despagubi pe suporterii lui Liverpool care au reclamat haosul de la finala Ligii Campionilor din Paris!

12:55, 23.03.2024 - Suporterii lui Liverpool au caștigat disputa cu UEFA pe tema incidentelor grave produse din cauza proastei organizari a forului continental la finala Ligii cu Real Madrid din 2022. Fanii au acceptat banii de la Nyon printr-un acord confidențial. Dupa aproape doi ani de dispute judiciare prin tribunale,…


Ce parere ai despre aceasta stire?