Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avionul care s-a prăbuşit în mare, în Indonezia, a fost reparat cu puţin înainte de accident

Publicat:

Aeronava "a fost reparata la Denpasar", pe , iar "apoi a zburat catre KJakarta", a precizat el. "Tehnicienii de la Jakarta au primit note si au efectuat alta reparatie, inainte ca (avionul) sa plece spre ", unde urma sa ajunga luni, a mai declarat  pentru AFP. Directorul  a subliniat ca a fost vorba despre "o procedura normala".

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

Un panou publicitar uriaș s-a prabușit in India in timpul unei furtuni: 12 morți și cel puțin 60 de raniți

12:15, 14.05.2024 - Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite cand un panou publicitar s-a prabusit luni din cauza unei puternice furtuni la Mumbai, au anuntat autoritatile municipale din capitala financiara a Indiei situata in vestul tarii, noteaza AFP.

Un avion de lupta s-a prabușit in Rusia dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aeronava cuprinsa de flacari

09:51, 19.04.2024 - Un avion de lupta rusesc s-a prabușit, vineri dimineața, in regiunea sudica Stavropol din Rusia, dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aparatul de zbor in flacari și in cadere libera au fost publicate pe rețelele sociale. 

Accident aviatic in Kenya: Cel putin cinci soldati kenyeni au murit in urma prabusirii unui elicopter militar

19:35, 18.04.2024 - Un elicopter militar kenyan s-a prabusit joi in vestul tarii; cinci soldati aflati la bord si-au pierdut viata, a declarat o sursa din politie a agentiei Reuters, adaugand sub rezerva anonimatului ca alti trei militari au fost raniti si sunt acum spitalizati.

Atac Moscova. Kremlinul anunța 11 arestari, intre care 4 presupuși atacatori

11:35, 23.03.2024 - "Directorul FSB (serviciul rus de securitate - n.r.), (Alexander) Bortnikov, l-a informat pe (presedintele Vladimir) Putin despre arestarea a 11 persoane, inclusiv a celor patru teroristi implicati direct in atac", a precizat presedintia pentru agentiile de presa ruse.Anterior, parlamentarul Alexander…

Interpreta Gloria Gorgeag, ranita intr-un accident grav: „Mașina e zob. Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile”

10:40, 16.03.2024 - Interpreta Gloria Gorgeag a fost ranita intr-un accident grav produs aseara in jurul orei 22:40 pe strada Vadul lui Voda. „Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile si voi ramane cu cicatrici”, a scris cantareața pe pagina sa de Facebook.

Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod

20:05, 08.03.2024 - Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod in aceasta dupa amiaza pe DN1. Trei barbați au murit in... The post Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod

18:21, 08.03.2024 - Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod in aceasta dupa amiaza pe DN1. Trei barbați au murit in... The post Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?