Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avion utilitar, cu cel puţin şapte persoane la bord, prăbuşit în sudul Turciei

Publicat:

Un avion utilitar pentru stingerea incendiilor, avand cel putin sapte persoane la bord, s-a prabusit sambata in sudul Turciei, unde intervenea pentru a lichida un incendiu, au relatat media turce, citate de AFP.

Soarta membrilor echipajului nu se cunoaste deocamdata.

Conform agentiei de presa Anadolu, la locul prabusirii avionului au fost trimise mai multe echipe de salvare, informeaza Agerpres.

Pe imaginile difuzate de posturile de televiziune locale se poate vedea o coloana de fum ridicandu-se dintr-o zona muntoasa.

Potrivit DPA, avionul fusese inchiriat din Rusia.…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 761. Cel puțin 11 persoane, ranite in urma unui atac cu drone rusești in sudul Ucrainei

08:31, 25.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 761. Cel puțin 11 persoane au fost ranite in urma unui atac cu drone rusești in sudul Ucrainei, anunța luni autoritațile. Un incendiu a izbucnit la o importanta centrala electrica rusa dupa ce dronele ucrainene au atacat zona.

Atac cu drone rusești in sudul Ucrainei - Cel puțin 11 persoane au fost ranite

08:20, 25.03.2024 - Cel puțin 11 persoane au fost ranite in urma unui atac cu drone rusești in sudul Ucrainei, anunța luni autoritațile. Un incendiu a izbucnit la o importanta centrala electrica rusa dupa ce dronele ucrainene au atacat zona. Kievul a declarat ca dronele rusești au lovit regiunile sudice Mykolaiv și…

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

Tragedie fara margini: un autobuz s-a prabușit de pe un pod. Zeci de persoane au murit

07:05, 28.02.2024 - Cel puțin treizeci si unu de persoane au murit, dupa ce un autobuz s-a rasturnat si a cazut de pe un pod in Mali, transmite BBC, informeaza News.ro. Autocarul se indrepta din orasul Kenieba, din Mali, spre Burkina Faso, tara vecina, cand a derapat de pe un pod care traverseaza raul Bagoe.Cel…

Doar asasinatele pot opri razboiul: Putin nu va ceda

17:50, 16.02.2024 - In interviul acordat DW, Marc David Baer de la London School of Economics vorbeste despre mistificarea razboiului, influența Turciei in regiune, competiția cu Rusia si importanța Marii Negre.

Turcia incearca in continuare sa joace un rol de mediator intre Ucraina si Rusia

18:10, 15.02.2024 - Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, si-a exprimat joi dorinta de a media o pace „corecta” intre Ucraina si Rusia, transmite Reuters. „Am adus partile impreuna in Turcia cu mai multe ocazii. Putem face asta din nou si deschide usa catre pace prin gestionarea unui proces concentrat pe solutii, fara…

Doua persoane au murit din cauza prabusirii unui elicopter al politiei in sudul Turciei

01:05, 05.02.2024 - Un elicopter al politiei s-a prabusit simbata in sudul Turciei, doi ofiteri decedind si un tehnician fiind ranit, a anuntat ministrul de interne turc Ali Yerlikaya intr-o postare pe reteaua X (fosta Twitter), transmite Reuters. Elicopterul decolase de pe aeroportul Hatay si se indrepta spre Gaziantep,…


Ce parere ai despre aceasta stire?