Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avion prăbuşit în timpul unui exerciţiu

Publicat:

Unul dintre cele mai sofisticate avioane fara pilot ale armatei israeliene s-a prabusit accidental duminica in Israel, fara sa raneasca pe cineva, a anuntat un purtator de cuvant militar, relateaza AFP.

"Un avion (fara pilot) de tip Eytan s-a prabusit pe un camp astazi (duminica), in Israel, in cursul unui test comun al armatei si din Israel (IAI). Nu au existat raniti", a declarat acest purtatoor de cuvant pentru AFP, citat de realitatea.net.
Potrivit unui post privat israelian de televiziune, Canal-10, accidentul s-a produs dupa…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un avion militar rusesc s-a prabușit in Caucaz, in timpul unui zbor de antrenament. Doi piloți au murit

10:30, 11.06.2024 - Un avion militar rusesc s-a prabusit in Osetia de Nord, in Caucaz, in timpul unui zbor de antrenament, iar cei doi membri ai echipajului aflati la bord au murit, a anuntat marti Ministerul Apararii rus, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Pilotii dezvaluie care sunt locurile din avion unde turbulentele se resimt cel mai putin in timpul zborului | VIDEO

16:55, 07.06.2024 - Pentru ca fenomenele meteo extreme si instabilitatea atmosferica, prezente in ultima vreme cam peste tot in Europa, duc la aparitia turbulentelor si pentru ca unii dintre noi se tem mai tare decat altii de acestea, iata ce va sfatuiesc cativa piloti in ceea ce priveste alegerea locului in avion.

Un avion F-35 abia ieșit din fabrica s-a prabușit in New Mexico. Aeronava urma sa intre in dotarea armatei SUA

15:41, 29.05.2024 - Un avion de lupta de tip F-35, abia ieșit din fabrica, s-a prabușit in apropiere de aeroportul Albuquerque International Sunport din New Mexico. Pilotul, singura persoana aflata la bord, a reușit sa se catapulteze.

Ce ți se poate intampla daca nu porți centura in avion tot timpul. Avertismentul unui pilot cu 11 ani de experiența

21:21, 25.05.2024 - Incidentul din timpul zborului Londra-Singapore, in urma caruia a murit o persoana, iar alte cateva zeci au fost ranite, arata de ce pasagerii trebuie sa poarte centura de siguranța pe tot parcursul calatoriei, susține un pilot cu 11 ani de experiența, potrivit Business Insider. 

LIVE VIDEO Premiera naționala in Alba: Iron Man de Romania. Un jet-pack cu pilot a fost testat cu succes la Rimetea. Exercițiu DSU

10:30, 20.05.2024 - LIVE VIDEO Premiera naționala in Alba: Iron Man de Romania. Un jet-pack cu pilot a fost testat cu succes la Rimetea. Exercițiu DSU Un jet-pack de zbor a fost testat in premiera naționala la Alba. Mai exact, un test de zbor a avut loc luni, 20 mai, la Baza Salvamont de la Rimetea.  Jet-pack-ul denumit,…

Doua elicoptere ale marinei japoneze s-au prabusit in mare. Posibila cauza a tragediei este socanta!

09:00, 21.04.2024 - Doua elicoptere ale marinei japoneze s-au prabusit in mare in timpul unui exercitiu pe timpul nopții, iar din primele informații s-au ciocnit, conform Ministerului japonez al Apararii. Cele doua elicoptere SH-60 efectuau sambata seara un exercitiu de lupta antisubmarin in apropierea insulei Torishima…

Militarii Brigazii 9 Mecanizate Marasesti au participat la un exercitiu tactic cu trageri de lupta in Poligonul Babadag

12:06, 17.04.2024 - Aceasta saptamana i a gasit pe tanchisti din cadrul unitatilor subordonate Brigazii 9 Mecanizata ldquo;Marasesti", in Centrul Secundar de Instruire pentru Lupta din Babadag, demonstrandu si pe timpul unui exercitiu tactic cu trageri de lupta, abilitatile si cunostintele insusite pe timpul perioadei…


Ce parere ai despre aceasta stire?